Сега, със заповед, подписана от и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов,

...
Сега, със заповед, подписана от и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов,
Коментари Харесай

ДАНС, МВР и прокуратурата ще работят заедно срещу купения вот

Сега, със заповед, подписана от и.ф. основния прокурор Борислав Сарафов, служебния вътрешенминистърКалин Стоянови шефа на ДАНС Пламен Тончев, серегламентират дейностите на институциите за гарантиране на политическите права на жителите и за обезпечаване на бърза и съответна реакция за противопоставяне на закононарушенията по време на изборите " 2 в 1 ".

То ще се управлява от зам.-главния прокурор Елена Каракашева.В новосъздадения орган щеучастват прокурори от Върховната прокуратура, и.ф. основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Димитър Кангалджиев, шефът наГДНП-МВР основен комисар Атанас Илков, зам.-председателя на ДАНС и други

Целта е да има дейно взаимоотношение на институциите от деня на разкриване на предизборната акция и в самия избирателен ден. Звеното ще завърши работата си до 30 дни след формалното оповестяване от ЦИК на окончателните резултати от изборите.В работата му е включено и обменна информация с ЦИК, с регионалните междуведомствени звена в страната и осъществяване на разбори, както и резюме на получените данни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР