Сега руските войници и офицери самоотвержено се сражават за родината

...
Сега руските войници и офицери самоотвержено се сражават за родината
Коментари Харесай

Путин обеща С-500 и Сармат на защитниците на Русия и суверенното ѝ развитие

Сега съветските бойци и офицери самоотвержено се борят за родината си и пазят правото на страната на суверенно развиване, похвали съветският президент Владимир Путин във вторник на среща с ученици на военни висши образователни заведения във връзка тяхното дипломиране.

" Днешните офицери и бойци на Русия, наследници на поколението на спечелилите, внуци и правнуци на героите от Великата отечествена война, самоотвержено се борят за родината, за нашия народ, борят се против интернационалните терористи в Сирия, пазят Донбас от неонацистите, пазят мира и сигурността на нашия народ, правото на Русия на суверенно развиване ", съобщи президентът.

" Горди сме, че по време на специфична военна интервенция нашите бойци работят самоуверено, професионално, като същински герои. Руски бойци от разнообразни националности се борят един до друг. Това единение, вярата в правотата на тяхната идея, голямата, в действителност национална поддръжка, която нашите бойци изпитват, е огромната, неразрушима мощ на Русия ", добави Путин.

Руският президент Владимир Путин увери и че модерните комплекси С-500 към този момент са почнали да влизат на въоръжение, а тежката междуконтинентална балистична ракета " Сармат " ще бъде въведена в бойно дежурство в края на 2022 година Путин акцентира, че оръжията нямат аналог в света, заявявайки и за извършеното сполучливо тестване на тежката междуконтинентална балистична ракета (МБР) " Сармат ". Конкретно за " Сармат " Путин декларира: " Планира се до края на тази година първият сходен комплекс да бъде въведен в бойно дежурство. "

Путин разгласи и пред випускниците, че следва модернизиране на армията: " Ще би трябвало да използваме по-широко и доста по-широко роботиката, най-новите средства за надзор и разузнаване, безпилотни летателни апарати и интензивно да създаваме оръжейни системи, учредени на нови физични правила, като лазерни, електромагнитни и доста други.

Сергей Суровикин, шеф на Военновъздушните и галактическите сили, съобщи по-рано, че S-500 ще може да унищожава спътници и хиперзвукови оръжия от всички модификации в близкия космос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР