Сега разбрах защо…За да светим още по-силно! В неделя бизнесменът

...
Сега разбрах защо…За да светим още по-силно! В неделя бизнесменът
Коментари Харесай

Светският чистач Бачорски за подпаленият му автомобил: Сега разбрах защо…За да светим още по-силно!

Сега разбрах защо…За да светим още по-силно! В неделя предприемачът Даниел Бачорски огласи, че до момента в който е на отмора на Малдивите с обичаната си, един от фирмените коли е бил запален на паркинг в Нови хан.

Бачорски, чийто фирмен автомобил бе запален, реши да разгласява видео и фотоси от пожара. Бизнесменът показа, че до момента в който е на отмора с обичаната си на Малдивите, един от брандираните му коли е бил запален.

Сега разбрах за какво

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Bachorski (@d.bachorski)

Бачорски още съобщи, че това е трета огнена вендета против него, а предходните две са били по поръчка на съперниците му. Популярният в обществените мрежи „ чистач “ реши да покаже зрелищните фрагменти от палежа, като написа сбит текст:

„ Сега разбрах защо…ЗА ДА СВЕТИМ ОЩЕ ПО-СИЛНО! “

В особено видео Бачорски се обърна към причинителя, напомня SafeNews.

Сега разбрах за какво

„ Човеко, ти, който снощи ни взриви една от служебните коли…. Искам да ти кажа, че в един подобен миг аз персонално съзнавам не цената на колата, а цената на живота. На това, че сме живи и здрави – фамилията, сътрудниците ми, приятелите, и го правя оценка.

Искам да ти кажа, че тази кола има Каско, ще я платят. И да не я платят, безусловно ми е все тая – ще работим, ще изкараме за нова “. Това уточни един от шефовете на най-голямата почистваща компания у нас.

„ Искам да ти кажа, че в живота това са едни държания, които аз си признавам, че в никакъв случай не съм имал, и усеща, които в никакъв случай не съм изпитвал.

Искам да ти кажа, че, както и да прозвучи, ти подарявам всичката обич. Защото хора като теб имат потребност от това – от обич. Защото в случай че ти си обичан, няма да правиш такива нелепости.

Още тази вечер ще имам нова паркирана кола там. Ако имаш копнеж и ще ти донесе обич и наслаждение, върви – ще те чака.

Искам да ти кажа, че съм доста благополучен човек, че доста обичам живота. И това е по този начин главно поради хора като теб в годините, през които съм минал.

Обичам те, бъди здрав и до скоро “, споделя Даниел Бачорски.

Даниел Бачорски е български бизнесмен и инфлуенсър, притежател на компания за професионално разчистване.

През 2008 година основава дружно със своите братя компанията за професионално разчистване „ Бонанза-Бачорски “ в София. Компанията се разраства и оперира на територията на цялата страна. Участник е като преподавател и мотиватор в разнообразни обучителни конгреси и събития, на които споделя своя опит в бизнеса.

Източник: mediamall

Още вести четете в категории Крими & Темида и Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР