Сега пенсиониран 79-годишен служител в средно училище е арестуван за

...
Сега пенсиониран 79-годишен служител в средно училище е арестуван за
Коментари Харесай

Сега пенсиониран училищен работник, 79, обвинен в изпращане на неподходящи текстови съобщения и Snapchat на непълнолетно дете

Сега пенсиониран 79-годишен чиновник в приблизително учебно заведение е задържан за хипотетично изпращане на несъответствуващи текстови известия и Snapchat известия на малолетно дете.

Сю Ан Аш беше упрекната, че се е свързала с малолетния, който я е познавал, с несъответствуващия материал през септември, същия месец, когато се е пенсионирала като парапрофесионалист в междинното учебно заведение Калкаска в Мичиган, съгласно UpNorthLive.

Щатската полиция на Мичиган в Хаутън Лейк стартира да я проверява, откакто получи отчет, че тя изпраща текстови известия и известия на неидентифицирания юноша в приложението за обществени медии, съгласно MLive.

След като жертвата беше разпитана в Центъра за отбрана на децата в Травърс Сити, бяха получени заповеди за обиск на дома на Аш и няколко електронни устройства бяха конфискувани, сподели полицията.

Устройствата бяха изпратени до отдела за компютърни закононарушения на щатската полиция за разбор. Властите не оповестяват детайлности за известията.

На 8 яну...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР