Сега палавата украинка стана жертва на известния влогър и репортер

...
Сега палавата украинка стана жертва на известния влогър и репортер
Коментари Харесай

Потрес: Кобилкина прави фелацио пред сина си: Бебе, не плачи, смей се!

Сега палавата украинка стана жертва на известния влогър и кореспондент Стефан Попов- Чефо. Той е прочут най-много измежду младите и необвързани дами, прави на пух и прахуляк специалистката в любовни връзки.

Кобилкина стана за смях в мрежата, преподавайки уроци по френска обич в наличието на бебето си във видеото Наталия дава препоръки на дамите за Свети Валентин и най-много по тази причина по какъв начин да подходят към мъжкия сексуален орган, който палавата брюнетка посочва краставица. Сексоложката изяснява с детайлности по какъв начин би трябвало да се случи актът на фона на рева на дребни й наследник.

" Бебе не плачи, смей се! ", успокоява дребното Наталия продължава еуфорично витално значима тема- " Взимате краставицата, навеждате глава... ". Малко по-късно във видеото се включва задочно и брачният партньор й. Половинката на Кобилкина се пробва да укроти детето, пейки му безшумно бебешки песнички.

Целта на видеото е рекламна. Наталия показва промоция на „ уникален” семинар за към този момент отминалия празник на влюбените, в който значимо място заема тематиката за фелацио. Именно това вбесява Чефо. Момъкът взема решение да се посмее на гърба на сексоложката.

" Този тип бизнес, с хора, които си дават препоръки за живота, е доста разраснат по света, само че популацията там не е на ръба на оцеляването, както тук! Дали са нужни тези разноски на един безпаричен и от време на време много доверчив народ?, недоумява Чефо, написа „ България Днес”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР