Сега оставят Украйна сама да се бори за съществуването си,

...
Сега оставят Украйна сама да се бори за съществуването си,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Това е лицето на военнопрестъпник. След 77 години мир в Европа отново има война

Сега оставят Украйна сама да се бори за съществуването си, тъй като не била член на НАТО, а не е член на НАТО още веднъж поради гореизброените.

Не се заблуждавайте - той още веднъж " освобождава ", както Червената войска. И у нас още веднъж има " партизани ", които са подготвени да " слязат " от планините момент откакто са качили и да приветстват " освободителите ". Има и " чекисти ", които са съставили описи на " национални врагове ", за Народен съд, каквито са изготвили и за Украйна. Нямам илюзии че не съм в тези описи.

В този момент, еднакъв на 1 септември 1939 година, ориста на Полша през днешния ден стана орис на Украйна. И още веднъж ще сменят мястото на агресор и жертва, ще заметат историята, ще потвърждават историческите си " права ".

В живота на всеки има такива мигове, в които от позициите, които заемем, от способността да разделим положително от зло, от дейностите които предприемем с цел да защитим себе си, околните си, приятелите, ще проличи дали сме житейски точки, запетаи или удивителни. С други думи какъв брой костваме.

Аз се апелирам за живота на почтените жертви на безумната заповед на този вманиачен човек, за избавление на душите им и за отмъщение, което да го настигне в час и по метод, който подхожда на закононарушението му.

Призовавам българското държавно управление да предприеме енергични координирани дейности в границите на Европейски Съюз и НАТО за преустановяване на парични потоци към Русия, в това число и посредством въвеждането на военновременен режим на ползване на вносни запаси от Русия.

Да предложим и изпълним внезапно ограничение на дипломатическите връзки с Русия, като сведем състава на дипломатическото посланичество у нас, до броя на дипломатите, които ние имаме в Москва - паритетен принцип.

Призовавам за оставка на министър Янев и назначението на нов боен министър, който да разреши по-тясно съдействие със съдружниците ни.

Да се закрият или задължат медии, които разгласяват агитация на Русия /по пример на самата Руска федерация/ да маркират наличието на всяка вести или позоваване на медията, като се изписват в допълнение /чуждестранен агент/.

Гледайте Левски, Раковски, Ботев, Стамболов, княз Батенберг, военачалник Иван Колев, Георги Кирков, Димитър Благоев, Борис Трети, Никола Петков и други българи които са трасирали с думите си отношението, което в този момент би трябвало да имаме към България, към Украйна, като челен пост на отбрана на Европа от съветския империализъм.

Бог да пази Украйна!

Бог да пази България!

Илиян Василев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР