Сега определено не е моментът да се разиграва театър от

...
Сега определено не е моментът да се разиграва театър от
Коментари Харесай

Тадаръков: Борисов и Радев да се приземят

Сега несъмнено не е моментът да се разиграва спектакъл от страна на министър председател и президент. Задочният конфликт, до който двамата стигнаха не ме изненадва въобще, само че България има потребност от устойчиво държавно управление, изключително по време на европредседателството. Това разяснява в утринния блок на " България он еър " предприемачът проф. Димитър Тадаръков във връзка острите обвинявания, които Борисов и Радев насочиха един към различен в края на предходната седмица.

До тях се стигна след изявление на министър-председателя Бойко Борисов, в което той упрекна началника на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов, че е главен провинен за напрежението сред държавното управление и президентската институция. Президентът реагира и напомни, че Борисов е получил " коледен подарък " с цялостната, безрезервна поддръжка от Ахмед Доган.

Според проф. Тадаръков една сходна обстановка безспорно би могла да отключи провеждането на предварителни избори в страната. По думите му, в случай че Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се схванат и да работят в името на народа, обстановката няма да се промени и сходни " циркове " ще продължат и отсега нататък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР