Сега определено не е моментът да се разиграва театър от

...
Сега определено не е моментът да се разиграва театър от
Коментари Харесай

Димитър Тадаръков: Сблъсъкът президент-премиер може да доведе до предсрочни избори

Сега несъмнено не е моментът да се разиграва спектакъл от страна на министър председател и президент. Задочният конфликт, до който двамата стигнаха не ме изненадва въобще, само че България има потребност от устойчиво държавно управление, изключително по време на европредседателството. Това сподели предприемачът проф. Димитър Тадаръков във връзка острите обвинявания, които Борисов и Радев насочиха един към различен в края на предходната седмица.
Припомняме, че мотив за това стана изявление на министър-председателя, в което той упрекна началника на кабинета на президента Иво Христов, че е главен провинен за напрежението сред държавното управление и президентската институция.
А малко по-късно реагира и президентът и напомни, че Борисов е получил "коледен подарък " с цялостната, безрезервна поддръжка от Ахмед Доган.
"Не мога да си обясня по какъв начин министър председателят стигна до такава степен, че да дискутира дейностите на шеф на кабинета на българския президент и то с непроверена и неточна информация. И въпреки това президентът пък да разисква въпроси с погрешна информация, свързани с премиера ", акцентира Димитър Тадаръков.
Пред Bulgaria ON AIR той означи, че една сходна обстановка безспорно би могла да отключи провеждането на предварителни избори в страната. По думите му, в случай че Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се схванат и да работят в името на народа, обстановката няма да се промени и сходни "циркове " ще продължат и отсега нататък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР