Сега обаче тя била готова да прекрачи прага на най-известната

...
Сега обаче тя била готова да прекрачи прага на най-известната
Коментари Харесай

Това Преобръща Живота Й! Нещо Огромно Предстои На Анита Мейзер, След Като Излезе От Затвора! Сърбят Я Ръцете За

Сега обаче тя била подготвена да прекрачи прага на най-известната Къща в България.

Договорът към този момент е подписан, а от присъединяване си тя ще прибере величествен хонорар в размер на двеста бона. Анита Мейзер се трансформира в същинска сензация. Заради това, че „ удуши ” със свински опашки мъжа си, културиста Николай Димов.

Той не съумя да се освободи от стегнатите силиконови връзки, на шията и ръцете, и краката, и това аргументи гибелта му. Заради непредумишленото ликвидиране, родената като Айше модифицирана плеймейтка получи четири и половина затвор.

Тя ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. И това ще й отвори вратите към най-популярната Къща в България.

Още през 2016 година продуцентите на шоуто по Нова телевизия писали писма до Министерството на правораздаването и задействала дебели връзки. Идеята им била Анита Мейзер да влезе в шоуто, като обещавалии вътре да бъде затворена в специфична „ килия ”.

Така хем щяла да взе участие в шоуто, хем времето й да се брои като изтърпяване на наказването. Другият вид бил Анита да бъде пусната в едномесечен отпуск, като бъде охранявана непрестанно от полиция.

И от шоуто поемали напълно отговорността по опазването й. Но някогашната правосъдна министърка Екатерина Захариева изрично отхвърлила предлагането, което за нея било много налудничаво, написа разкрития.ком.

В последна сметка от Вип Брадър се наложило да изчакат да минат две години и половината от наказването й. И моделката да бъде освободена за положително държание.

Силиконката първо се дърпала. Тя имала концепция, щом я освободят, незабавно да забегне зад граница. Но хонорарът й се видял много величествен.

Такива пари от шоуто взели само поп фолк дивата Преслава и холивудската актриса Памела Андерсън.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР