Сега не е време за оставки, пред България стоят изключително

...
Сега не е време за оставки, пред България стоят изключително
Коментари Харесай

Спас Гърневски от ГЕРБ размаза филма на Йончева и отговори на Нинова за исканите оставки

Сега не е време за оставки, пред България стоят извънредно съществени провокации, които към този момент чукат на вратата – европредседателството, Балканите, вътрешното ръководство. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски във връзка настояването на Българска социалистическа партия вицепремиерът Валери Симеонов и министърът на вътрешните работи Валентин Радев неотложно да подадат оставка поради разкритията във кино лентата на депутата от левицата Елена Йончева за оградата по границата.

Филмът на Йончева е от тези опити за дестабилизация на страната, които започнаха от началото на новото ръководство. Свидетели сме на операция и подправени вести през цялото време. Този опит за дестабилизация няма по какъв начин да успее, сподели Гърневски. Дебатът за корупцията е добра тематика, само че той би трябвало да стартира от 1990 година, когато бяха подписани незаконни приватизационни покупко-продажби, да мине през основаването на мафията по време на Беровото държавно управление и ограбването на парите на хората от банките по времето на Виденов.

Нинова упреква ГЕРБ и Бойко Борисов в корупция, а те ръководят страната от 2009 година - до това време всичко беше завършило, реализира се замисълът да трансформираш политическата власт в икономическа, като се откажеш от идеалите си, и по-късно още веднъж да се опиташ да трансформираш икономическата власт в политическа. Тази режисура се играе на българската политическа сцена към този момент 28 година, съобщи депутатът от ГЕРБ. По думите му тематиките за корупцията и приватизацията би трябвало да се преглеждат дружно, тъй като са тясно свързани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР