Сега към края на лятото дали си направихте равносметка реално

...
Сега към края на лятото дали си направихте равносметка реално
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да имате в гардероба си тази есен

Сега към края на лятото дали си направихте равносметка действително какъв брой от облеклата в дрешника си носехте и кои бяха главните, които вадехте от него? Сигурни сме, че не са доста и множеството са останали недокоснати по закачалките. Ето за какво продължаваме да приказваме и пишем за капсулен дрешник. Още по време на изолацията осъзнахме от какъв брой малко неща имаме потребност, по тази причина продължаваме тематиката и през, като през днешния ден сме избрали няколко както типичен, по този начин и сезонни неща, които могат да се носят даже между тях, с цел да не се затрупвате с ненужни облекла, които по този начин или другояче ще останат необлечени.

Започваме с бялата риза , безспорната класика, която обаче тази есен можем да създадем по-отличителна и да си изберем от настоящите модели с огромни ретро яки (може и да са в различен цвят). Дайте им късмет, тъй като в по-студените дни можете да ги носите под пуловери и жилетки и да оставите на показ единствено яката. 
               
на Сеп 4, 2020 в 9:22 PDT

При плетивата сигурно блестящо завръщане прави елекът , който можете да комбинирате както с риза, по този начин и с тишърт и е едно от must have нещата за идващите месеци. Заедно с него обаче няма да пропуснем и късата жилетка , която откриваме в разнообразни цветове и вариации и която толкоз добре се напасва към обичаните ни дънки.

А дънките тази есен са по-свободни, по-прави и с леко 70-арско лъчение и евентуално нямате самообладание да ги с блейзър в по-свободна кройка и в по-неутрални цветове, както и с безапелационната класика – тренчкотът , поради който толкоз обичаме пролетта и есента.
               
на Фев 24, 2020 в 2:53 PST

Още няма да се разделяме и с красивите рокли , а преди дни ви разнообразни модели с дълги ръкави за хладните дни, а доста красиви шопинг находки ще откриете и на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР