Сега има значение как ще се включат глобалните фактори в

...
Сега има значение как ще се включат глобалните фактори в
Коментари Харесай

Боян Чуков: САЩ няма да допуснат разрастване на конфликта в Нагорни Карабах

Сега има значение по какъв начин ще се включат световните фактори в спора. Например, президентът на Ердоган през вчерашния ден на процедура иззе функционалността на азербайджанския президент,и прикани арменците да се изнесат от територията. Така стартира анализът си на обстановката в специалистът Боян Чуков.
Там обстановката е следната Армения да не нападне никой, тъй като по границите й се натрупат военни сили на огромните играчи, стана ясно от думите му.
 Световните водачи: Спрете военния спор в Нагорни Карабах Световните водачи: Спрете военния спор в Нагорни Карабах
Избухналият сред Армения и Азербайджан боен спор изправи на крайници редица международни водачи. От Европа и отвън нея валят апели за...
Армения е член на контракта за групова сигурност, в който взе участие. В него има член 4, който е подобен на член 5 от съглашението за НАТО. Но единствено, в случай че е нарушена територията на Армения, а не на Нагорни Карабах, посочи Чуков.
Няма да се стигне до признание на Нагорни Карабах от Армения. Руснаците трансферираха през вчерашния ден няколко военни самолета в базата си наоколо, сподели специалистът.
На границата с Армения Турция държи трета войска – по-голяма по бройка от популацията на страната. Армения в случай че няма поддръжката на Русия... единствено военният бюджет на Турция е по-голям от целия бюджет на Армения, акцентира той.
Не смятам, че спорът ще се разшири. На Русия не е преференциално – тя има доста положителни връзки и с двете страни. Съединени американски щати са пред избори, а арменското лоби в страната е доста мощно и Тръмп няма да си разреши да изгуби гласовете, следени от това лоби.... Ще върне обстановката в преговорни връзки, счита специалистът.
 Бойци от Близкия изток влизат в борбата за Нагорни Карабах Бойци от Близкия изток влизат в борбата за Нагорни Карабах
Подразделения на Турция в елементи от Сирия към този момент вземат участие във военните дейности в Нагорни Карабах, съобщи арменският дипломат в Русия Варда...
В този миг Турция също е се възползва от прозореца до изборите в. Отделно Турция още веднъж желае да търси позиции в Средна Азия на база пантюркизма. И по тази причина прокламират, че дружно с Азербайджан са един народ, изясни позицията на Турция той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР