Сега има 50 000 американци, които са мъртви до голяма

...
Сега има 50 000 американци, които са мъртви до голяма
Коментари Харесай

Адам Шиф: 50 000 починали в САЩ заради некомпетентността на Тръмп

" Сега има 50 000 американци, които са мъртви значително поради неговата непросветеност и неспособността му да не мисли единствено за себе си и да сложи страната преди всичко. Не мисля, че в миналото сме предполагали, че това ще бъде толкоз съдбовно за американския народ. "

Това съобщи пред MSNBC конгресменът демократ Адам Шиф, който игра ролята на прокурор по време на почналия през днешния ден развой по импийчмънт против президента Доналд Тръмп.

Този път той разяснява последните данни от пандемията, които слагат Съединени американски щати на челно място по брой жертви и инфектирани.

Той застъпи мнението, че президентът трябваше да бъде отхвърлен при процеса и в Сената, а не оневинен.

Шиф разгласи, че самовлюбеният президент не търпи рецензии и си разрешавал унизително отношение за сериозни думи от губернатори.

Той нареждаше на вицепрезидента Майк Пенс да не връща позвънявания на губернатори, които са го подлагали на критика, недоумява Шиф.

Шиф тогава упрекна републиканците в Сената, че се пробват да покрият Тръмп с нагласен развой.

Двамата постоянно разменят остри реплики посредством медиите от години.

Припомняме, че Тръмп още веднъж е гневен на медиите и демократите и разгласи, че не вижда смисъла в ежедневните брифинги, откакто медиите след това разпространявали подправени вести за него.

Той бе осмян и подложен на критика от всевъзможни страни след изявлението си за изгодите от дезинфектантите против ковид, а след това се оправда, че е бил жлъч.

Според клюки се готви промяна на здравния министър Алекс Азар поради неприятните резултати, за които Тръмп отхвърля да поеме отговорност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР