Сега големият проблем на Запада е очакването Китай да започне

...
Сега големият проблем на Запада е очакването Китай да започне
Коментари Харесай

Христо Грозев: Западът е притеснен, Китай може да започне да снабдява с оръжие Русия

Сега огромният проблем на Запада е упованието Китай да стартира да подкрепя Русия. До този миг Китай се опитваше да внушава, че не оказва помощ на съветската военна промишленост, само че занапред ще излезнат доказателства в тази посока. На този стадий става дума за помощи с чипове и програмен продукт, с цел да поддържа Русия системите си, само че има възможност Китай да стартира да доставя Русия и с ракети. Тогава става рисково и Съединени американски щати ще подхващат остри наказания против Китай. В най-скоро време те ще станат факт. Това разгласи по Нова ТВ проверяващият публицист Христо Грозев, който от няколко месеца живее в Съединени американски щати от съображения за сигурност.

Няма късмет за завършек на войната без загуба на Русия и Путин. Възможен е и различен вид, върхушката да извърши прелом против Путин. Виждаме, че Пригожин ескалира рецензията си към Кремъл, само че това е прелом на извънредно националистическите сили, само че подобен прелом ще форсира нормализацията в страната, посочи Грозев. Според него действителният резултат на глобите против Русия ще се усети едвам през лятото на тази година. Тогава ще бъде забележим и резултатът от загубата на хора и жива мощ. Той в този момент не се вижда и не се усеща мощно, тъй като в тази посока има и мощно медийно затъмнение, уточни Грозев.

Журналистът разкри, че не е участвал на премиите БАФТА, на който кино лентата за Навални получи високо отличие, поради ограничения за сигурност. Става дума освен за моята персонална сигурност, само че и за тази на присъстващите на фестивала. Там е имало и член на кралското семейство, а това значи, че ограниченията за сигурност за доста високи. Според Грозев
Навални има опция да се среща с юристите си. Сега е упрекнат за екстремистка активност от пандиза, и могат да му лепнат още 10 години. Вчера е имал среща с юристите си и те са му предали, че филм отдаден на него е спечелил огромна премия, добави Грозев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР