Сега е времето на силните жениОще не сме дорасли за

...
Сега е времето на силните жениОще не сме дорасли за
Коментари Харесай

Божана Кацарова: Бих се снимала за „Плейбой“

Сега е времето на мощните дами


Още не сме дорасли за същинско женско царство


С наслаждение бих осиновила дете и съм си мислила за това

 56-2  56-bojana  56-bojanajivavruzka  56-bojana-1  56-1  56-3  56-bojana1
– Божана, ти беше измежду най-емоционалните и откровени участници във “Вип брат ”. Мислиш ли, че хората съумяха същински да те опознаят и промени ли те с нещо това шоу?
– Ако искаш да си обществена персона, би трябвало да позволиш на хората да влязат във всичките ти кътчета, даже и в тези, които са най-нелицеприятните. Само по този начин те могат да те познават същински, а не да виждат някаква подправена фасада, която е красива, напудрена, усмихваща се и говореща единствено праведни и правилни неща, а като се прибере у дома тегли по една дълга ругатня на всички, сипва си една ракия, разкопчава горното копче на панталона си и пребива жена си да вземем за пример. Иначе шоуто не ме е трансформирало по никакъв метод, само че беше неповторимо преживяване, тъй като срещнах забавни хора, както и доста образци за хора, с които не желая да имам нищо общо в бъдеще.

– Какво направи на първо време на независимост?
– Отидох да се напия с другари, само че не стигнах до повръщане, като в шоуто, макар че се раздадох на най-много. Три дни не съм се прибирала у дома, само че се видях със фамилията и с баба ми, която доста обичам. Тя ми направи баница, ядох си лютеница и въобще, върших същите неща, които по принцип щях да върша и без да съм влизала. Веднага след излизането ми имах и гадже ден, който посветих на приятеля ми.

– Какво ти следва в този момент?
– Най-интересното към мен е това, че сега с моя другар, който напусна света на рекламата, с цел да стартираме нещо лично дружно и в този момент с него отваряме организация. Тя ще се споделя – “Сик джус ” и откриването й ще бъде на 24 ноември в центъра на София. На празненството сме поканили интернационалните диджеи и голяма група същински значими интернационалните инфлуенсъри. Агенцията ни ще e ориентирана единствено към храната и нейната роля като свързващо звено сред другите сектори.

– Освен похвали, получаваш ли и сериозни мнения за представянето си?
-Не съм получила съвсем никакви рецензии, с изключение на от някакви хора, които ми писаха – говедо, по какъв начин можа да си покажеш циците?! (Смее се.) С наслаждение демонстрирам едни натурални, красиви цици в народен ефир и по този начин повече хора да се замислят за цената на натуралните цици!

– А би ли посочила натуралните си форми и в “Плейбой ”?
– Да, бих се снимала!

– Как си обясняваш, че в сезона на женското царство, на първите четири места са мъже?
– Мога да отговоря брутално – живеем във времена, в които това да си мощна жена бива олицетворявано с дефиницията – злобна, както се случи и в шоуто, а в това време, имаме една група мъже – женчовци, само че това бива представяно, като нещо неповторимо, феноменално и извънредно интелигентно! Така че, хората сами да си вършат извод, само че аз считам, че в този момент е времето на мощните дами!

– С какво съгласно теб първото място завоюва Наско Колев и по какъв начин си обясняваш, че той, Стефан и Папи Ханс бяха класирани в челната тройка?
– Брутална ли да бъда още веднъж, или по-мека? Ако искаш отново да бъда брутална, ще кажа, че не желая да разясня и давам дефиниции за безусловно никой, само че за мен сходен формат не се печели с това да кажеш 1000 думи на кръст и да спиш до 1 часа на обяд! Според мен, подобен формат би трябвало да се печели с обсег – да могат хората да видят допустимо най-вече от теб. Наско е готино младо момче, избрал е да се посвети на една почтена за почитание специалност, а това да направиш завой от света на шоубизнеса и да влезеш в медицината – почит! Моите наблюдения за него са, че е човек, който даже да има друго лично мнение, елементарно би го преиначил единствено и единствено да бъде с цялата група, с цел да е със стадото, а аз съм вълк-единак и не мога да имам толеранс към такива неща.

– Петко ли беше твоят любимец и какво ви сближи в този формат?
– Да, Петко беше от готините хора в къщата, той е мъжага и човек, който има готин взор за живота. Тъпото е, че когато мъж и жена имат другарство и постоянно би трябвало да им бъде лепнат етикета на любовна история, а ние и двамата безпределно доста обичаме половинките си и изобщо нямаше такова нещо зачекнато сред нас, като тема. Ето, това ме подразни, че като има другарство сред мъж и жена и то е обречено на неуспех, а когато има мъжко другарство е мъжество, взаимност и мъжкарство…

– Какво ти беше най-трудно във “Вип брат ”, а в живота по кое време ти е било най-тежко?
– Най-трудно ми беше да се удържа да не заколя някого! (Смее се.) А другояче ми е било най-трудно, когато трябваше да изградя живота си още веднъж от нулата в друга страна, където нямаш помощта на мама и тате, а и аз не пребивавам с родителите си още от 18-годишна възраст, когато се изнесох от нас и съм се оправяла с двете си ръце. Това ме е направило доста мощна персона и боец!

– От какво се опасява такова мъжко момиче?
– Сега да вземем за пример ме е боязън, тъй като би трябвало да си извадя един зъб и да си сложа имплант в устата, боязън ме е от физическата болежка. Иначе нямам страхове и съм на правилото, че не би трябвало да се взимаш прекомерно насериозно, тъй като по този начин или другояче жив от този живот няма да излезеш!

– Бил ли е животът ти на косъм?
– През март предходната година ме блъсна кола в Холандия. Спомням си единствено момента, в който се съвзех, подвигнах главата си на улицата и видях, че нищо ми няма, а водачът на колата пристигна и с голямо терзание ме попита дали може да ми помогне с нещо… А аз тогава, просто видях, че си изпускам трамвая, станах и се затичах, а като го хванах, седнах вътре и си казах- Fuck, може би това е някакъв втори късмет!

– Във “Вип брат ” видяхме твоя обичан мъж – Николай и какъв брой сте влюбени. С какво те завоюва той и какво ти сподели за представянето ти в къщата?
– Първо желая да кажа, че не ми сподели безусловно нищо за представянето, тъй като аз ненавиждам да бъда следващата, на която някой влиза вътре и й споделя – гордея се извънредно доста с теб, ти си нашия номер едно. Това са непотребни неща за мен, значимото е, че този човек си е направил труда да се покаже пред цяла България и да влезе вътре, тъй като аз му бях споделила, че в случай че това се случи, желая да пристигна и да ми каже нещо доста смешно! Той го направи, само че ми сподели нещо извънредно смешно и нецензурно, което не е за шерване. (Смее се.) В такава обстановка няма потребност от думи, а просто да те прегърнат и да те целунат. В случая моето момче е номер едно и е неповторим! Той е най-готиното момче, тъй като е същински и има жанр – нещо, което доста малко мъже в България имат.

– Катето Евро сподели, че в случай че е имала щерка би желала да наподобява на теб. А ти замисляш ли се към този момент за семейство и деца?
– Не се възнамерявам и не го възнамерявам, аз не съм от хората, които ще си кажат – в този момент до една година би трябвало да имам семейство и деца. Живея без упования и фиксации в главата си, тъй като в случай че имаш такива, то това е най-лесния метод да останеш отчаян най-после и имам вяра в максимата – каквото-такова! Иначе на драго сърце бих осиновила дете, мислила съм си за това. В България доста хора живеят за момента, в който ще се оженят – бялата рокля, трите деца – несъмнено е доста хубаво, само че аз не съм от тях. Не се обръщам против никого с това мнение, само че за мен всичко би трябвало да се случва непринудено и да е пропито с действителни страсти, а освен с цел да те види бабата младоженка! (Смее се.) Именно по тази причина има извънредно доста разводи и деца, които живеят в нещастни фамилии. Децата би трябвало да бъдат отглеждани в безпределно любяща и топла атмосфера, а не да виждат едни хора, които се карат за пари и по тази причина кой ще пусне прахосмукачката или ще изхвърли боклука – аз такива неща не бих мога да позволи в никакъв случай!

– Най-лудото нещо, които си правила от обич?
– Много е нецензурно, тъй че няма да го загатна!

– Любовта на мъжа в действителност ли минава през стомаха?
– Да, оказа се, че минава много! Моят другар обича всичко, което съм направила аз и не мога да кажа съответно, тъй като даже от една глава лук и от морков може да излезе необикновено нещо. Готвя му каквото има в хладилника, той е всеядно животно.

– Ти си доста прочувствена и спонтанна, а кой е най-лудият и занимателен човек измежду приятелите ти?
– Имам извънредно доста луди и занимателни другари, като Владимир Стоев, да вземем за пример, който беше пиар на “Под прикритие ” дълги години – неповторим човек. Борко Чучков – още по-уникален човек, Рут Колева – още по-уникален човек, поисквам й един ден да бъде номинирана за “Грами ” и най-сетне да покаже нещо готино и стойностно от България. Приятелите ми са извънредно готини, занимателни и съвременни хора и имат огромен мисловен потенциал, поисквам на повече хора да имат такива другари.

– Кой е най-забавният слух, който си чувала за теб?
– Това, че дремя с ескимоси, че съм алкохоличка, страхотна хрумка беше и за това, че съм взела участие в групови осъществявания – право в десетката, или това че съм се прибрала в България, с цел да се избавя от меланхолия. Също по този начин, че скрито си бленувам за 10 пластични интервенции и че в действителност съм една незадоволена жена, или че си мия зъбите с киселина!

– Кои са най-силните и най-слабите страни на българите съгласно теб?
– Силните са, че сме темпераментни и че в сложна обстановка, в чужбина да вземем за пример – българите са хитри, имат комбинативно мислене и съумяваме да се откроим тъкмо тъй като знаем две и двеста. Слабите са, че сме революционери на маса и хора, които тотално сме изгубили личния си жанр. Склонни сме да загърбваме мнението си, единствено и единствено да се сливаме с масата и няма блестящо открояващи се персони, а като има такива групата се събира и ги обезврежда с камъни в ръце.

– Какво си казваш в сложни моменти?
– Я, се стегни, ма! (Смее се.)

– В какво вярваш?
– В себе си, в споделената обич, в положителните другари, в силата на положителната храна и в това, че се живее единствено един път и може да няма на следващия ден и по тази причина – живей, като за последно!

– Любима мисъл?
– Няма нищо по-хубаво от неприятното време!

Нашият посетител
Божана Кацарова завоюва третия сезон на известното кулинарно реалити MasterChef и впечатли феновете освен с готварските си умения, само че и с артистичното си и темпераментно държание. Тя е привлечена от сцената от дребна, когато взе участие в детската работилничка за актьорско майсторство – „ Хлапета ”, ръководена от Ганета Атанасова. Паралелно с това Божана потегля и на уроци по японски език, като те доста й оказват помощ след време, когато отпътува за Холандия и е мощно привлечена от японската кухня. В Амстердам обаче тя приключва мениджмънт на връзките. След дипломирането се занимава с бранд мениджмънт в киното, само че в същото време продължава да мечтае за бъдещата й реализация, като кулинар и натрупа опит в тази област. Участието й в MasterChef става по „ виновност ” на нейната другарка – актрисата Рая Пеева, която я записва, а Божана го завоюва изрично.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР