Сега е моментът да се извиня на българската публика, защото

...
Сега е моментът да се извиня на българската публика, защото
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът с талисман против уроки: Аз не усетих хейта, защото ми изтриха Инстаграма!

" Сега е моментът да се извиня на българската аудитория, тъй като нещата, които съм споделила, май са засегнали някого. Не знам дали са всички, само че съгласно мен не е единствено един фен "  - такава развносметка си направи Виктория Капитонова след края на " Ергенът ". 

Тя беше специален посетител в послeното издание на " Шоуто на Николаос Цитиридис ", осведоми LadyZone. В доста от форумите я назовават " злобарка ", само че за себе си тя мисли, че е бонбон. 

" Супер беше! Аз не усетих хейта, тъй като ми изтриха Инстаграма! "  - установи инфлуенсърката пред Николаос Цитиридис. 

Както нейният, по този начин и Инстаграм профила на Дениз Хайрула бяха обект на хакерски офанзиви и няколко пъти бяха сваляни от мрежата. 

" Кучка... Да, има го това нещо, само че Виктор не го сподели в неприятен смисъл. Има дори книга - " Мъжете обичат кучки ". Според мен той натам вървеше " - разяснява тъмнокосата рускиня. 

По-острото си държание към другите девойки тя изясни със " скорпионски темперамент ". Виктория описа, че искрата сред нея и Виктор не е пламнала след края на формата. 

" Според мен цяла България е влюбена в него " - разяснява тя и призна, че с Виктор са в другарски връзки. Не им се е случвало да излизат и да пият кафе, само че повода е, тъй като тя чака покана, а той не й се обажда. 

За да обърне внимание на някого, би трябвало срещата им да е онлайн. На известия във Facebook съвсем не дава отговор. 

Признава, че сега няма мъж до себе си макар че желае да има. Представя си го висок, хубав и да е убеден в себе си. Не е наложително да е богат, тъй като " около мен може да стане богат ". 

" Жалко беше за джина! " - по този начин Виктория разяснява постъпката си към Александра, когато я заля със наличието на чашата си. Въпреки това смята, че в случай че има женски пердах по бански и в тиня, Алекс би спечелила. 

В дамската си чанта Виктория носи кокал за кучето си Оливия, икона с молитва срещу уроки, която й е подарък от Дениз, и телефон.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР