Сега е моментът да сбъднеш мечтата си – да гледаш

...
Сега е моментът да сбъднеш мечтата си – да гледаш
Коментари Харесай

Играй с Roca и спечели уикенд за двама + 2 билета за мач на ФК Барселона!

Сега е моментът да сбъднеш фантазията си – да гледаш онлайн един от най-хубавите футболни тимове в Европа – Барселона, на емблатичния стадион Ноу Камп! И всичко това – подарък от компанията Roca, чиято история стартира преди 101 години, точно от Каталунската столица, с цел да се трансформира през днешния ден в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелиш Голямата премия или някоя от останалите 50 награди, обезпечени от Roca? Лесно е - отговори правилно на няколко въпроса, регистрирай се в уеб страницата не по-късно от 24 май 2018 и участвай в томболата за една от специфичните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 6 юни 2018 година в наличието на нотариус и оповестени на уеб страницата на Рока България АД.

Наградите:

Голямата премия:

Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва:

Пътуване със аероплан за двама, 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище - хотел - летище, здравна застраховка, 2 билета за домашен футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София - Барселона - София. Началната дата на пътуването ще бъде сред 1 и 30 октомври 2018 година и ще бъде избрана от Рока България, откакто стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2018/2019.

И още 50 награди:

- 3 броя смесители за умивалник Atlas

- 7 броя душ слушалки Sensum

- 40 тениски Roca

Не пропускай собствен късмет да спечелите една от тези страхотни награди на Roca!

Вижте описа на спечелитите огромната премия от играта на Roca през 2017 година:

http://www.roca.bg/company/about-us/news/2017/december/winners- barcelona

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР