Сега е идеалният момент за Везните да отпразнуват новото начало

...
Сега е идеалният момент за Везните да отпразнуват новото начало
Коментари Харесай

Везни, 2018 ще бъде годината, в която ще получите всичко, което искате

Сега е идеалният миг за Везните да отпразнуват новото начало на годината, като в същото време отразява какъв брой надалеч те са отишли. Изминалата година е била буря и е време да помислим за способи да живеем мъдро и умерено. Това е годината, в която би трябвало да се постави завършек на отлагането и небрежното бързане, до момента в който се фокусираме върху щастието, спокойствието и заниманието по непредвидени способи. Ще се научите да оценявате най-любимите си другари повече от всеки път, до момента в който се научавате постепенно да приемате нови хора в живота си. Ето по какъв начин ще изиграете годината си, Везни:

Работа

Запомнете: имате правото да вършиме пари и да вършиме това, което обичате. Ако се чувствате заседнали в работата, говорете с шефа си за способи да развиете и разширение на ролята ви. Вашите качества за решение на проблеми са специфични и би трябвало да сте някъде, където ще бъдете доста ценени. Ако преживявате нещата ден за ден и живеете за уикендите, може би е време да изследвате нови благоприятни условия за кариера.

Любов

Всеки прочувствен багаж, който носите от предходен опит, ще изключи евентуалните сътрудници. Освободете се постепенно от този опит, като позволите на нови и изобретателни хора да влязат във вашия любовен живот. Позволете на вашите другари да ви уредят срещи и не се опасявайте да се приближите до този сладостен чужд. Ще се нуждаете от нови и освежаващи сили, тъй че започнете да давате на хората повече шансове!

Здраве

Вашето психическо здраве евентуално ще е от изгода за вашите най-натоварени дни. Отделете известно време през уикенда, с цел да подредите деликатно вашата седмица, в това число храненията, тренировките и програмата за сън. Оставете малко място за корекции през цялата седмица, тъй че да не се чувствате лимитирани в календара - да намерите своето съвършено комбиниране на обмисляне напред и нахлуване с потока.

Организация

Почистването на дрешника ви може да ви накара да се почувствате свободни, само че отделете време да подредите грижливо дрешника си. Вероятно ще съжалявате за това, да се отървете от обичаните си неща или от джинсите, които не можете да намерите на никое място. Отделете един ден за деликатно ревизиране, даряване и образуване на обичаните си облекла и аксесоари и сигурно ще получите ентусиазъм за нови тоалети.

Романтика

Време е да увеличите запознанствата си - което значи, че ще престанете да се занимавате с досадни сътрудници и несполучливи връзки. Превърнете неприятните си срещи в занимателни уроци, като споделите прекарванията си с близки и другари (нещо, което Везните нормално избягват). Вие ще се почувствате по-малко сами и ще получите някакви общителни любовни препоръки и знания, които ще ви накарат да се почувствате още по-уверени.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР