Сега Дженифър е на 51 и изглежда знае как да

...
Сега Дженифър е на 51 и изглежда знае как да
Коментари Харесай

От момиче от Бронкс до икона на стил: Еволюцията на красотата на Джей Ло

Сега Дженифър е на 51 и наподобява знае по какъв начин да върне времето обратно. Проследихме по какъв начин се трансформира външният тип на актрисата в продължение на съвсем 30 години и предлагаме да разкрием дружно тайните на младостта на Джей Ло!

1992 г

За първи път Джей Ло беше забелязан в едно от американските комедийни телевизионни излъчвания. Трудно е да си представим, нали? Въпреки това, след няколко години, тя промени този облик в интерес на гладка коса. И продължи да употребява ярки червила.

 1996 г

Естественият мрачен цвят на косата даже в младостта си образно прибавя към актрисата в продължение на няколко години. А гримът й от време на време беше чудноват избор от варианти: „ избелено “ лице, прасковени сенки и кафяво червило… Плътен коректор, няколко нюанса по-светъл от естествения звук на кожата на J. Lo, приключи визията.

1997 г

1997 година беше запаметяваща се година за актрисата: Дженифър изигра първата си огромна роля. Тя пристигна на една от церемониите във връзка тържеството по изцяло изумителен метод. Но прасковените нюанси на сенките и ружа са превъзходен избор…но не в композиция с този загар.

1998 г

Лек стайлинг на къса коса, натурален грим, малко искра – J. Lo избира нежна и изискана визия, и тя доста й отива!

1999 г

В края на 90-те Джей Ло издава албум за първи път и изрусява косата си за първи път. Този цвят се оказа, че подхожда на актрисата, само че изборът на прическа остави доста да се желае: с небрежни къдрици и „ влажен “ стайлинг, овалът незабавно стана по-груб.

2000 г

Дженифър се обличаше съгласно неговия жанр. По това време актрисата отхвърли грим и това й изигра: вижте какъв брой сияйна и отпочинала наподобява тук.

2001 г

Изглежда, че ерата на избеленото лице е в предишното! Заменен с бронзант. Изборът на стилист J. Lo падна върху холивудска прическа, а в опит да създадат облика още по-деликатен, бяха добавени аксесоари, като цветя.

2003 г

75-и награди Оскар и зелени сенки в звук с роклята. Може би гримьорът се опасяваше, че Дженифър ще се „ изгуби “ с подобен грим за очи и към нежния външен тип беше прибавен оранжев бронзант … с петна.

2004 г

Продължават опитите със сенки в сходство с облеклата. Този път всичко е наред с тена на кожата – като се изключи че си струваше да прибавим още малко матиращи артикули към декор дьо тена.

2005 г

Актрисата взема решение да подчертае очите си по необикновен до неотдавна метод – и уцели! И най-после, още веднъж виждаме Дженифър с искра на устните си – в края на краищата тази техника доста подхожда на актрисата.

2006 г

И към този момент сме не запомнили по какъв начин наподобява актриса с тъмна коса. За благополучие Дженифър за малко се върна към естествения си цвят на косата.

2008 г

Шатуш като Дженифър Лопес е една от най-популярните поръчки в салоните за хубост от това време. Обемният стайлинг и къдриците ясно украсяват Дженифър и основават гръмък облик. С грима, уви, не всичко е толкоз съвършено: акцентът е както върху очите, по този начин и върху устните – извънреден случай, когато желаете да бъдете съдбовна хубавица в многократен размер.

2009 г

Ярки сини сенки (разбира се, в сходство с роклята), бронзант и комплицирана геометрична прическа. Образът се оказа галактически!

2010 г

Опушен грим за очи, нюд искра, естествени вежди и добре развъртян звук на лицето. Страхотен избор Джен!

2011 г

Гладко събраната коса е наличен разкош за съвършения овал на лицето на певицата. Устните на Дженифър привлякоха вниманието ни: контрастният преход на мрачно червило в блестящо алено е красива композиция и най-важното е, че и двата нюанса са преференциални и усилват размера на устните в дует.

2012 г

Един от тези случаи, които ясно демонстрират по какъв начин образно да намалите очите. Просто очертайте лигавиците с графитен молив, не смесвайте сенките по гънките на клепачите, намерете най-светлия колорит на коректора и го нанесете под очите. Фон дьо тенът е съгласуван с цвета на шията, а прасковен руж освежава облика и извайва лицето.

2013 г

За годишния бал на Института по костюмите певицата избра забавен, само че в това време сдържан облик. Кокетният грим с опушено опушено, почтено казано, притегли повече внимание от истинската прическа. Оказва се, че хищният облик също е Джей Ло!

2015 г

Един от най-нежните облици на Дженифър. Гола рокля, бродирана с перли, висока опашка и подреден грим. Удивително!

2016 г

На аления килим на “Златен глобус ” Дженифър пристигна с жълта рокля, което провокира смесена реакция. Въпреки това, целостта на изображението не беше под подозрение.

2017 г

Почти сме се примирили с обстоятелството, че Джей Ло избира сенки, които да паснат на цвета на роклята. В този случай на 59-ите награди Грами беше употребен колорит на лавандула.

2018 г

На Met Gala 2018 Дженифър носеше рокля на Balmain с висока разкроена. Специално за събитието стилистът на актрисата й направи нова прическа – каре, която беше сполучливо съчетана с толкоз комплицирана текстура на роклята.

2019 г

На Оскарите през 2019 година Дженифър Лопес носеше железна рокля на Том Форд. Такъв ослепителен облик беше емфатичен от лек стайлинг и грим с акцент върху очите. Пронизващият взор на Дженифър не оставя подозрение, че този излаз е премислен до най-малкия подробност

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР