Седя здраво на земята. Не ме интересува дали съм първата,

...
Седя здраво на земята. Не ме интересува дали съм първата,
Коментари Харесай

Лили Иванова: Не седя вкъщи да слушам моите изпълнения и да се главозамайвам: Ох, колко съм велика

Седя крепко на земята. Не ме интересува дали съм първата, втората или петата дама на музиката. Интересуват ме единствено моите фенове и техните овации. Това е моята корона.

Това сподели в особено изявление за БТВ примата на българската сцена Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във... към профила. В момента най-близо до мен е моят екип. Всички се страем да създадем нещо доста хубаво. За мен публиката и музикантите са моята невероятна страст. Друго може да нямам, само че възприятие имам. Научила съм се да бъда търпелива. Това е най-хубавото ми качество. В хората най-вече ме нервира и тормози нечистоплътността, мръсотията и лъжите. Аз желая да бъда певица на българска мучика. Искам да представям българската просвета. Не мога да кажа, че съм роден победител. Радвам се, че имам мярка и седнал съм крепко стъпила на земята. В момента сме 2017 година. Не можем да живеем в 60-те или 70-те години. Нещата се случват стремително и в България, и в света, безапелационна беше Лили Иванова.

Не виждам нищо мое остаряло. Не седнал съм у дома да чувам моите осъществявания и да се главозамайвам: Ох, какъв брой съм велика. Имам мярка във всяко едно отношение. Винаги съм била сериозна към себе си. Хора са се опитвали да се качат на раменете ми и да станат по-високи от мен. Някои хора нямат собствен личен живот и се пробват да ми бъркат в душата с мръсна пръчка. Това си е техен проблем. Те нямат собствен личен темперамент и се пробват да живят на мой тил. Наслушала съм се на ласкателства. Оказва се, че съм ужасяващ темперамент, тъй като не понасям фалш. За мен очевидно специалността ми се оказва по-важна от любовта. Най-важните хора за мен са моите родители и моята учителка от детските години. От тях получих най-ценните препоръки - да не неистина, да не извършвам кражба, да не бъда алчна, разкри певицата.

Трябва да се спре да се спекулира с името България. Трябва да се направи нещо за България и за българския народ. Той да заживее по-добре. Ясно е, че живеем в България и желая политиците в действителност да създадат нещо за народа ми. Не желая да изучавам никого на нищо. Всичко се получава с работа. Нека хората, които останат след мен, да ме оценят. Те ще преценяват каква съм била. Аз може да се мисля за велика, само че това не носи на никого нищо, минимум на мен, приключи Лили Иванова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР