Седя и си мисля - ако някой ден, да допуснем,

...
Седя и си мисля - ако някой ден, да допуснем,
Коментари Харесай

Анна Заркова: Спи ли Мариана, сегашната вицепремиерка на всичките работи?

Седя и си мисля - в случай че някой ден, да допуснем, му се свършат на Премиера калинките и тия дами, дето единствено Той има право да ги назовава...да прощавате…знаете как… – та в случай че в тоя ден, от немай къде, Той рече да ме тури и мен, да кажем, за вицепремиерка по туризма, стопанската система, кибернетиката, изборите и другите темподобни неща – то на мен каква ще ми бъде първата работа?
Първата ми работа ще бъде да позвъня на госпожа Караянчева или на идната госпожа, която Бойко ще направи шефка Народното събрание, и да й заповядам да поправи Закона за малкия екран и радиото. Да напише в поправката: „ В БНР и Българска национална телевизия публицисти да не се назначават! “. Кратко и ясно!
 Ето по какъв начин се пишат закони в България (ВИДЕО) Ето по какъв начин се пишат закони в България (ВИДЕО)
В онлайн полемика за медийния закон министърът на културата Боил Банов назова генералния шеф на БНР Андон Балтаков " шеф на об...
Защо по този начин? Ами тъй като в тоя закон сега-засега има „ малки врати “ и през тях, въпреки и мъчно, към момента съумяват да се промъкнат в ефира и на екрана някакви хора – въпреки и малко - които упорстват да се занимават с публицистика, вместо с реклама и с черен пиар. И тия хора се изхитрят да вършат всякакви изявленията с нездравословни въпроси, които мътят главите.
Това, както знаете, е неприемливо. То, на първо място, затормозява слушателите като ги кара да мислят. А и малко затъмнява поредицата блестящи триумфи на известните жители за европейското развиване на България.
И не може така да продължава! И аз се чудя – спи ли Мариана, сегашната вицепремиерка на всичките работи? Трети ден към този момент нито един закон не е преправила!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР