Седмото поколение iPad е третият продукт, който Apple представиха на

...
Седмото поколение iPad е третият продукт, който Apple представиха на
Коментари Харесай

iPad седмо поколение, новият, по-евтин таблет на Apple и какво трябва да знаем за него

Седмото потомство iPad е третият артикул, който Apple показаха на 10 септември. Таблетите от дълго време съумяха да намерят своята характерна ниша на пазара - някъде сред смарт телефона и преносимия компютър.

Но този модел дава съществени съобщи да ни накара да забравим за MacBook. Той е освен цялостен с усъвършенствания, само че и на една по-ниска цена, което го прави наличен за доста повече хора, които не могат да си разрешат преносим компютър на Apple, а желаят да получат неговата функционалност.

Новият iPad има 10.2-инчов Retina екран. Резолюцията му е 2160х1620 пиксела и по него се работи най-лесно с Apple химикалка, която ни разрешава да пишем на ръка и да развихрим въображението си с помощта на десетки приложения от AppStore.

Процесорът A10 Fusion поддържа безпроблемен мултитаскинг и гейминг, подпомаган и от вградения М10 копроцесор. Предлага се във версии с 32 или 128 GB вградена памет.

Поддържа 4G, като още веднъж има и модел единствено с Wi-Fi съгласуваност. Батерията обезпечава до 10 часа сърфиране с Wi-Fi или 9 през мобилна мрежа. Операционната система е усъвършенствана и олекотена.

Най-големият плюс на новия iPad обаче сигурно е пълноразмерната клавиатура, която се включва към него и го трансформира в същински портативен компютър.

Камерата на таблета също не е за подценяване. Тя е 8 MP, с разнообразни режими и оптична стабилизация. Записва и видео с HD резолюция, както и за занимателен кадър. Освен главната, има и предна, 1.2 MP камера за видеоразговори. Обработването на фотосите и видеата е бързо и елементарно.

Стерео представители, двойни микрофони, цифров компас, опция за свързване с PS4 или Xboх контролер, включен едногодишен абонамент за Apple+и над милион приложения, основани за iPad са още няколко от преимуществата на модела.

Корпусът на таблета е изработен от 100% рециклиран алуминий. Имаме избор сред три цвята - сребърно, тъмносиво и златно. Цените стартират от 329 до 559 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР