Седмото изкуство обединява притегателната сила и на текста, на музиката

...
Седмото изкуство обединява притегателната сила и на текста, на музиката
Коментари Харесай

Акцентите в А1 видеотека през февруари

Седмото изкуство сплотява притегателната мощ и на текста, на музиката и визията, и в комбиниране с положителната актьорска игра, постоянно основава истории, които ни запленяват. А има и такива, към които желаеме да се връщаме още веднъж и още веднъж. С помощта на технологиите, филмите стават все по-достъпни и постоянно избираме да се любуваме на екранните истории в уюта на личния си дом, без да се ограничаваме с работното време на киносалоните.
Днес можем да избираме всред доста и разнообразни разновидности за гледане на домашно кино, а най-новото и настоящо предложение за българските фенове е А1 видеотека, която предлага богато жанрово многообразие от холивудски заглавия на водещите студия - Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures. До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които употребяват интерактивната телевизия A1 Xplore TV.

И защото в динамичното всекидневие все по-рядко съумяваме да отидем на кино, опцията да разполагаме с видеотека с богат кино азбучник на разположение, е същинско преимущество. Ограниченото свободно време прави много мъчно планирането и организирането на също толкоз заети другари за филм, който да желаеме да гледаме дружно. Или пък, в случай че сте фамилни и имате дребни деца – тогава сигурно организирането на излизане на кино с половинката и другари е комплицирана задача. Доста по-лесно, умерено, а и комфортно е да гледате нашумелите кинохитове на дивана вкъщи. Освен това не е нужно да се преценявате с час и място, с цел да гледате съответно кино заглавие.
Селекцията от кинохитове в А1 Видеотека е измежду главните преимущества на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която започва през есента на 2019 година Специално основаната А1 Видеотека непрестанно добавя каталога си с още заглавия. Сред акцентите през февруари се открояват заглавия като анимацията „ Енгри бърдс: Филмът 2 “, комедийният екшън „ Момчета за образец “ и хорър филмът „ Нас “.
В седмицата на Оскарите потребителите на А1 Видеотека могат да се насладят също и на паметния филм на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “ (удостоен с няколко награди „ Златен глобус “ и с 9 номинации за „ Оскар “), както и на кулминационната точка на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история – „ Как да си дресираш змей: Тайнственият свят “, също номиниран за Наградите на Академията.
Освен непрестанно възобновяване на заглавията и огромен избор от хитови кино продукции в А1 Видеотека, интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага на всички консуматори доста преимущества, измежду които телевизионно наличие в 4К Ultra HD резолюция, елементарно за прилагане и интуитивно телевизионно меню, персонализирани AI рекомендации, както и интерактивни функционалности като прекъсване на пауза, връщане и гледане съгласно свободното време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР