Седмото издание на SOFIA FASHION WEEK AW 2018 стартира звездно

...
Седмото издание на SOFIA FASHION WEEK AW 2018 стартира звездно
Коментари Харесай

DJ Mascota откри Седмицата на модата

Седмото издание на SOFIA FASHION WEEK AW 2018 започва звездно и в продължение на пет вечери ще показва най-новото от света на модата. По традиция и тази година първата вечер бе непокътната за българските марки и дизайнери. Водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров сложиха началото на седмицата на модата в София, като насочиха специфични благодарности към екипа на хотел „ Маринела “ и зала EFFE, уредника на събитието Мария Бонева и арт шефа Антон Узунов, както и към целият екип на Sofia Fashion Week AW 2018.

Българският състезателен бранд FLAIR дружно с DJ Mascota взривиха сцената с ексцентрично шоу, особено квалифицирано за събитието. Лицето на стилната седмица Ивайла Бакалова притегли всички погледи към сцената на стилното събитие дружно с Алфредо Торес, който бе изготвил хореографията, Златка Димитрова, рапърът Dim4ou и брачната половинка му Веси. Колекцията на марката Flair е най-вече в бяло и черно, в безапелационен контрастност, и в същото време в цялостно комбиниране. Цветовете, присъщи за марката, са ентусиазъм за спортния дизайн, който контрастира в сбирка “Feel the move ” и прибавя към нея доза храброст с детонация от нюанси, тематики и цветове.

Дизайнерката Антония Стоянова от фешън къща IMANE, сподели модели с изтънчен градски изискан, направени с доста фикция и висококачествени материали.

Лицето на Sofia Fashion Week AW 2018 – топ моделът Ивайла Бакалова, показа българския бранд VANITTA. Дизайнерът Гергана Петрова беше заложила на уравновесена екстравагантност, съчетана със спортно-елегантна визия. Повече от 20 години марката създава дамско и мъжко облекло, както за българския, по този начин и за интернационалния пазар.

За трети път на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018излезе най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода в България 29DESIRES. Фокусът на новата им есенно-зимна сбирка бе ориентиран към дамата, която стои сред модерния Запад и мистичния Изток, събрала най-хубавото от двете култури в своята визия. Дизайнерът Жоро Драгнев впечатли публиката с модели връхни дрехи, приключени с натурален косъм за лукс.

Бременната водеща и модел Ева Кикерезова дефилира за българската марка INSTINCT, с дизайнер Руслана Канева. Това е единственият бранд за бременни дами в България, който предлага елегантни, красиви и публични облекла за бременни дами, както за продажба, по този начин и чартърен. Ефирни, нежни и стилни материи, съчетани в удивителни тоалети, които акцентират хубостта и прикриват несъвършенствата на бъдещите майки. Всяка жена има шанса да се усеща комфортно и да наподобява съвършено през всичките девет месеца на своята бременост. Сцената на стилното събитие бе превезета от красиви бременни дами с елегантни рокли в композиция с аксесоари за глава на марката Sevi by Sevdalina.

Модна къща Paruchev, впечатли мъжката част с 15 оргинални и елегантни оферти. Основен акцент на марката е изработването на бутикови модели по самостоятелни поръчки с извънредно високо качество на платовете от класата на Аrmani и Cerruti. Дизайнерът Атанас Парушев във всяка своя сбирка оставя своя почерк за изтънченост, жанр и класа.

Както постоянно, представянето на Biliana Yotovska label беше изпълнено с доста акробатични номера и състезателен дух. Да я поддържат на сцената дефилираха нейният съпруг-културистът Димитър Димитров и дъщеричката й Никол. В осъществяване на поп певицата Прея, показаните спортни модели на Биляна Йотовска накараха публиката да види и ималките неща от живота. Този сезон тя залага на камуфлажа в три разновидности – елегантно, спортно и комфортно. Нейната фешън философия е блян към основаване на неповторим дизайн, безупречна визия и оптимален комфорт. “Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в “Biliana Yotovska label “, всички погледи би трябвало да са приковани към вас ” – безапелационна е фитнес моделката.

Новата си сбирка от слънчеви очила и диоптрични рамки за 2019 година показаха и българската марка KWIAT. Вдъхновени от модерния градски жанр с повече метал в разнообразни форми и цветове очарова аудиторията със своята грациозност и оргиналност.

Есен-зима в черно сподели дизайнерът Nikolay Bozhilov- притежател на влиятелната премия за мода “Златна игла “. Елегантни и стилни модели за всяка дама имаше в неговата най-нова сбирка. Тоалетите, основани с внимание, съчетават салдото сред природата и технологията. Те носят чувството за безвремие и оргинална идея.

„ Запечатано с целувка “ беше мотото на новата сбирка на марката „ Wolf Walley “, която е напълно насочена към младите дами и децата. Колекцията беше показана от най-красивите дами в Европа, които демонстрираха дрехи с елегантни и стилни силуети.

С грандиозно закриване приключи първата вечер от Sofia Fashion Week AW 2018, пословичните с хумора си „Бонанза Бачорски“ показаха фешън ревю под съпровода на Елена Брусарска. Тя извърши кавър на емблематичната ария на Queen – I want to break free, а към нея дефилираха сексапилни дами с прахосмукачки, мопове и легени.

След блестящото ревю гостите на събитието се забавляваха на стилно афтър празненство в Street Lounge Hotel Marinela с DJ Mascota и Flair.
 13-7  12-8  11-6  10-5  09  08  07  06  05  04-1  03-1  02-1  01-3
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР