Седмият кръг в efbet Лига се открива днес с двубоя

...
Седмият кръг в efbet Лига се открива днес с двубоя
Коментари Харесай

Шанс за Берое да оглави класирането

Седмият кръг в efbet Лига се открива през днешния ден с дуела сред Царско село и Берое. Мачът е специфичен и за двата тима. Новаците в елита получиха позволение от БФС да домакинстват на своя стадион, който през днешния ден за първи път ще одобри среща от елитната ни дивизия. Заралии обаче се канят да скапват празника на “царете”. Тимът на Александър Томаш е в серия от три следващи победи и с нов триумф може най-малко до на следващия ден да стои на върха в класирането.

Царско село се укрепи през вчерашния ден с халфа на Лудогорец Серкан Юсеин. Бившият футболист на Ботев съвсем несъмнено ще е титуляр и ще си партнира в средата на терена с Антонио Георгиев. Наставникът Никола Спасов ще гласоподава доверие и на другото ново попълнение - Антон Карачанаков. Атаката ще се води от Георги Минчев, а една от най-сериозните закани за вратата на гостите ще е атрактивното крило Родни Антуи.

Треньорът на Берое Александър Томаш сигурно е взел ограничения футболистите му да не подценят противника. Очаква се Зоран Йосипович да се завърне в титулярния състав за сметка на ветерана Мартин Камбуров. Други промени в състава надали ще има и против Царско село ще стартират играчите, които стартираха и при успеха над Ботев (Пловдив) с 2:0. Добрата форма на Рубен Бригидо, Карлос Охене и Педро Еуженио сигурно вдъхва оптимизъм на почитателите на “зелените”, които желаят да видят повече неизменност от любимците си.

Преди мача довечера Берое е на 4-о място с 12 точки, а Царско село заема предпоследната 13-а позиция с 5 точки, колкото имат още Етър, Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив).

efbet Лига - 7 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Чворович; Даскалов, Кавдански, Карбониери, В. Минев; С. Юсеин, А. Георгиев; Карачанаков, Ната, Антуи; Г. Минчев
Старши треньор: Н. Спасов
БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Бандаловски, Генев, Алкан, А. Василев; А. Цветков, И. Минчев; П. Еуженио, Охене, Бригидо; Йосипович
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: “Царско село”
НАЧАЛО: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 7 кръг, петък 23 август  Царско село 18:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР