Седмиците в стопанството явно се отразяват добре на Евгения Джаферович

...
Седмиците в стопанството явно се отразяват добре на Евгения Джаферович
Коментари Харесай

Модел или перфектна домакиня? И двете! Вижте с какви умения Джаферович изненада последователите си

Седмиците в стопанството очевидно се отразяват добре на Евгения Джаферович от тима на Безстрашните в   „ Игри на волята “. Майка, брачна половинка, стопанка, бизнес дама – тя умее да съчетава всички тези функции в живота си и следващото доказателство за това е радостният кадър, който си показа в Instagram.

Между двете фотоси от колажа има разлика 4 дни. На едната виждаме Жени в красива черна рокля, високи токчета, безукорен грим и искряща усмивка. А на другата – по чеп и тениска, с бира в ръка, няколко щайги чушки за печене и... още по-широка усмивка!

„ От блестящ вечерен тоалет за седмицата на модата в Милано до чехли и печене на чушки “, гласи занимателният надпис към фотосите, от които излиза наяве, че в село Бобен тече усилена подготовка на айвар за зимата.
                             

Илиян от тима на Супергероите закачливо е коментирал обявата ѝ: „ Добре ти се отразяват седмиците на стопанството “, а Джаферович му дава отговор: „ Там е най-хубаво!!! “

Последователите ѝ в обществената мрежа също останаха очаровани от уменията ѝ: „ На село е супер и виж по какъв начин ти отива да печеш чушки, отлично “ и „ Ето това също би трябвало да се демонстрира в обществените мрежи! “ са единствено част от позитивните мнения.
                             

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA.   Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР