Седмици след като проговори за раздялата си с Шакира, футболиста

...
Седмици след като проговори за раздялата си с Шакира, футболиста
Коментари Харесай

Латино отмъщение: Пике се оплака, че феновете на Шакира го тормозят

Седмици откакто проговори за раздялата си с Шакира, футболиста Жерар Пике има още какво да каже по тематиката. Спортната звезда, който приключи връзката си с Шакира, с цел да се отдаде на новата си обич с 23-годишната студентка Клара Чиа Марти, се оплака от феновете на певицата заради омразата, която са изсипали върху него в социалните медии след раздялата им през юни 2022 година

В лъчение онлайн в Twitch на 1 април Пике показа, че сънародниците на Шакира са твърдо на нейна страна в спора и употребяват обществените мрежи, с цел да насочат послания към спортиста, като по всичко проличава, че те напълно се разминават с положителния звук:

" Моята някогашна е латионамериканка. Не знаете какво получих от нейните почитатели в обществените медии. Хиляди варварства. “   – сподели Пике. 
                             

Що се отнася до това по какъв начин му се отразява онлайн омразата, Пике увери, че мненията в обществените медии струват " нула " за него.

„ Наистина не ме интересува нищо.Това е нула. Това са хора, които нямат живот. Колко би трябвало да ви пука за тях? Това е нула. Никога няма да ги познавате в действителния живот. Те са като роботи. " – продължи футболната звезда. 

Шакира наподобява отговори на Пике, от който има синовете си Милан, на 10, и Саша, на 8. Но следващия ден след изявлението на Пике колумбийската певицата написа в Twitter: „ Горда съм, че съм латиноамериканка “ и добави към посланието си множество флагове от страни от Латинска Америка.

Orgullosa de ser Latinoamericana.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР