Седмицата започва с нови предизвикателства и изпитания. Ще трябва да

...
Седмицата започва с нови предизвикателства и изпитания. Ще трябва да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Седмицата стартира с нови провокации и тествания. Ще би трябвало да бъдем по-търпеливи и целенасочени. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от Петя Георгиева.

Овен

Поводите ви за неодобрение през тази седмица ще бъдат сведени до най-малко. Работата ще е доста, контактите ще са интензивни, времето за отмора ще е малко, само че пък това ще ви „ държи във форма “. Ще се чувствате нужни, а понякога и значими. И с право, тъй като ще имате ясни сигнали, че всякакви съществени задания не могат да бъдат решени без персоналното ви присъединяване.

Към края на седмицата може да усетите лека отмалялост. Намалете темпото и си осигурявайте време за усамотение или отмора надалеч от шумни компании. Прекрасен резултат върху психическото ви равновесие ще окаже допира с изкуството в желан от вас род.

Телец

Събитията през тази седмица ще се случват в нормалния си ред. Знаейки какво ви чака, нищо не би могло да ви извади от типичното ви успокоение и да наруши душевното ви равновесие. В такива моменти сте извънредно проницателни и контактите (лични и делови) ви се получават изключително елементарно. Без старания ще долавяте желанията на събеседниците си и ще успявате да ги съчетавате със своите.

Проблемите ви ще са незначителни, а взаимоотношението с близките ще е продуктивно. Незабелязано и внимателно ще съумеете да оставите зад себе си паники, които от известно време сте усещали като „ бодил в петата “.

Близнаци

Внезапно и в акомпанимент с лек стрес ще ви въвлекат в непознати проблеми през тази седмица. Ваш доста непосредствен другар или родственик ще попадне в неподходяща обстановка, обвързвана с работата, фамилията или здравето си. Няма да сте в позиция да се дистанцирате и ще предложите помощ, естествено, само че се пробвайте да сте прагматични и да не се превръщате в жертва или залог за непознато улеснение.

С професионалните задания ще напредвате по-бавно от нормално, само че в последна сметка ще установите, че по този начин е по-добре. Ще довършите план, върху който работите от много време и тъй като няма да бързате, няма да допуснете неточности. За хепиенд ще получите възторжена хвалба от шефа и жест на самопризнание от сътрудниците. Благодарете им уместно.

Рак

Периодът ще е относително спокоен, само че вие сте прекомерно прочувствени, приемате даже дребните несполуки във вътрешността и това се отразява освен на настроението, само че и на външния ви тип. През тази седмица обичаният човек или доста непосредствен другар може в границите на шегата да изрази мнение, което няма да ви е изключително прелестно. Например да спомене, че прекомерната отмалялост, нервност или нездравословни привички ви състаряват.

Естествената ви реакция ще е да се разсърдите и пандизите в себе си. Вместо да се изолирате и самосъжалявате, помислете до каква степен репликата е била основателна. И дали не е извънредно време да си наложите умерено движение, да овладеете страстите и да предпочетете природосъобразния метод на живот.

Лъв

Деловите контакти ще са интензивни. Вероятно ще се запознаете с нови хора от вашата сфера на активност. Бъдете умерени и внимателни, без значение дали имате личен бизнес или работите за някого. Ще впечатлите събеседниците си и множеството от тях ще са благоразположени, само че не забравяйте, че за някои се явявате съперници или пък достиженията ви може да засенчват техните. Стойте на отдалеченост и не говорете за бъдещите си проекти.

Що се отнася до персоналните и сантиментални връзки обстановката ще е без особена смяна. Любимият човек ще реагира на всички ваши странности с схващане. Финансовото ви състояние ще остане устойчиво, в случай че се отнасяте отговорно към активите си.

Дева

Началото на седмицата може да е малко безредно и да ви е мъчно да се ориентирате в ситуацията да „ отсеете зърното от плявата “. Запазете успокоение, създайте си организация и по-напред от всичко останало отделете известно време, седнете и подредете целите си. Движете персоналните и професионалните задания по едно и също време, не подценявайте своите ползи, съчетавайте ги с общите и безусловно ще доведете задачите си до сполучлив край.

Ще ви е доста по-лесно да си изградите вярна тактичност, в случай че обсъждате паниките си. Не го приемайте като демонстрация на уязвимост, а като знак за доверие към хората, на които държите. Всеки диалог на „ гореща “ тематика ще ви се отрази успокояващо.

Везни

С непредвидени и забавни събития ще стартира седмицата. Ще ви предложат присъединяване в някаква нова активност, най-вероятно отвън професионалната ви сфера. Ще ви заинтригува и окуражи по едно и също време, тъй като ще имате опция да разгърнете креативния си капацитет в доста необятен мащаб. Даже ще демонстрирате някои неподозирани за самите вас умения и сръчности.

Не е изключено да ви поканят и на някакво фамилно празненство или празник на другари. То ще е следващата позитивна страст, обвързвана с прелестно въодушевление и трайни мемоари, а единствената ви грижа ще е обвързвана с избора на подарък. В тази тенденция е доста евентуално новото ви въодушевление да се окаже прекомерно потребно.

Скорпион

Точно в този момент е моментът, в който би трябвало да заложите на прословутата си вътрешен глас, проницателност и умеене да подушвате заплахите и да виждате невидимото. Възхитен от качествата и уменията ви някой от новите ви познати ще се опита да ви впечатли с концепциите си и да ви убеди да партнирате в перспективен на пръв взор план. Заредете се с усмивка и реагирайте без непотребен възторг. Не е несъмнено дали разговаряте с евентуален талант или с добре затулен шарлатанин.

Преди да дадете финален отговор премислете детайлите, рисковете и следствията. Прегледайте наличната информация и като за последно, посъветвайте се с другари, които имат опит в дадената област. Ще си спестите освен време, само че и материални загуби.

Стрелец

Професионалните занимания ще са монотонни и в спектъра на няколко нюанса сиво. Жаждата ви за мощни страсти може да ви подтикне към неразумни дейности. Някой от много време притегля вниманието ви и не е изключено да ви хрумне, че тъкмо в този момент е моментът да си осигурите нещо вълнуващо и сантиментално във тип на нова връзка. Няма значение дали към този момент имате половинка или към момента сте в групата на търсещите.

Физическото привличане в никакъв случай не е било определящо за силата на възприятията и е желателно да си дадете сметка какъв брой дълго ще продължи и дали ще отговори на упованията ви един буен любовен разказ лишен от духовна непосредственост. След като си отговорите на този въпрос ще решите дали си заслужава да нарушите ритъма на спокойното си всекидневие.

Козирог

С приятна изненада ще е обвързвано началото на седмицата. Ще ви предложат присъединяване в комплициран и перспективен план, който ви харесва и в който тайничко сте се надявали да ви включат. Още по-голямо ще е удовлетворението, когато разберете, че концепцията за предлагането идва от човек, който в никакъв случай не е изразявал мнение за работата ви, само че усърдно ви е следил.

Амбицията ви да се визиите добре ще ви откъсне от всички останали отговорности и ще се посветите напълно на настоящите такива. Имайте поради, че с цел да се справите в действителност по този начин, както желаете не трябва да стигате до безсилие. Нужна ви е отмора, с цел да поддържате в кондиция освен физиката, а и въображението си. Една от мощните ви страни е истинският метод на мислене, който е директно обвързван с енергийното ви равнище.

Водолей

Настроението ви през тази седмица ще е всичко друго, само че не и сантиментално. Практическите задания ще притеглят вниманието ви доста повече от персоналните връзки. Даже към битовите занимания вкъщи ще се отнасяте по-внимателно, в сравнение с към обичания човек. Ако връзката ви е неотдавна е доста евентуално това да се окаже естественият й край.

Ако обаче фамилията ви е с дълготраен стаж,, държанието ви може да провокира неразбиране от колегата и да предизвика предпочитание за смяна. Както се досещате, не е изключено тази смяна да е обвързвана с някого, подготвен да зарадва с нужните любовни страсти половинката ви. Променете държанието си, до момента в който не е станало късно.

Риби

Малко неенергично ще стартира тази седмица и може да усетите, че енергийният ви капацитет е леко неустойчив, а настроението минорно. Състоянието ви може да е резултат от напрежението, на което сте били подложени досега или на нестабилните климатични условия. Намаляването на деня, понижаването на температурите няма по какъв начин да не се отразят върху тонуса ви.

Няма място за суматоха, ще възвърнете нормалния си оптимизъм, в случай че измененията леко динамичния си стандарт. Осигурявайте си къса разходка измежду природата, даже и да сте в градска среда, и контакт с желана компания. Не отхвърляйте предложения за среща с другари, а в случай че те не се обаждат, потърсете ги вие. Усещането, че ви обичат ще вдигне градуса на настроението ви.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР