Седмицата в мексиканското футболно първенство премина под сянката на един

...
Седмицата в мексиканското футболно първенство премина под сянката на един
Коментари Харесай

Без заплати няма мач

Седмицата в мексиканското футболно състезание мина под сянката на един въпрос - дали играчите на " Веракрус " ще въобще ще излязат на терена против тима на " Тигрес "? Причината са неизплатени заплати от управлението на футболистите и чиновниците в клуба за последните 6 месеца.

В последна сметка мач имаше, макар ексцентричния митинг първоначално.



Първоначално футболистите имаха намерение въобще да не излязат на терена, само че бяха застрашени от президента на лигата Енрике Бония с неотложно изпадане на клуба от шампионата. Тежко наказване, което не могат да си разрешат. Така, вместо да изпълнят първичния проект, футболистите на " Веракрус " бойкотираха, като стояха статично на терена през първите 4 минути и 20 секунди.

Това бе задоволително за футболистите на " Тигрес " да отбележат два бързи гола без опозиция. Те се причислиха към митинга единствено през първата минута на срещата. Единственото попадение за протестиращите пристигна в 90-ата минута, когато беше завършен крайният резултат - 3:1 в интерес на " Тигрес ".

От управлението на " Веракрус " въпреки всичко се пробват да се оправят с рецесията. Тимът кандидатства за изключително финансиране от 1 милион $ и сега чакат утвърждение.

Междувременно, някои от играчите не са получавали заплата в последните 6 месеца. Децата на част от футболистите са отстранени от учебно заведение, защото не са платили таксите си. Голямото предизвикателство в този момент е ориентирано към президента на клуба, който ще би трябвало да откри вид да излезе от тази обстановка, в която на карта е сложено съществуването на клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР