Седмицата след празниците ще бъде изпълнена с емоции и заредена

...
Седмицата след празниците ще бъде изпълнена с емоции и заредена
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Емоции за Овните и флирт за Водолеите

Седмицата след празниците ще бъде изпълнена с страсти и заредена с триумфи. Ето какво ви чака през идващите 7 дни съгласно зодиакалния ви знак. 
Овен
Ако сте родени под знака Овен, ви чака една доста буйна и цялостна с страсти седмица. Много е евентуално да сте влюбени или мощно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте тактика за спечелването му, която има огромна възможност да излезе сполучлива.
Бъдете деликатни със средствата за връзка и превоз и си предвижвайте нещата, по-навреме от нормално, с цел да можете да реагирате на ненадейно зараждащи спънки около тях.
Телец
При вас, Телци, са вероятни голям брой обществени задължения, при които ще се натъкнете на значими за вас хора, които биха могли да се окажат основни и потребни за осъществяването на по нататъшните ви проекти.
Някои от вас ще подхващат забавни пътувания, които мощно ще ги развълнуват и разнообразят.
Много е евентуално да бъдете прелестно сюрпризирани от заобикалящите и да получите забавни известия или позвънявания.
Близнаци
При вас, Близнаци, през седмицата се чакат парични приходи и пускане на значими бъдещи планове, които по всяка възможност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развиване и ще ви донесат професионални триумфи.
След четвъртък е допустимо да имате фамилни задължения или работа около дома. Много е евентуално ваш родственик да се нуждае от вашата помощ и поддръжка и е значимо да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по разследване.
Рак
Вие, Раци, през седмицата ще сте мощно ангажирани с имиджа си, както и с метода, по който ви виждат другите. Може да решите да измененията косата и визията си или да обогатите дрешника си.
В работата ви ще бъдете оценени за опциите и компетенцията си. Много е евентуално да изпъкнете измежду останалите и да получите забавни оферти за по нататъшно развиване.
В персонален проект е добре да се постараете да сте благи към половинката си и да й обръщате задоволително внимание, с цел да не се почувства подценена или недооценена.
Лъв
Вие, Лъвове, ще получите забавни оферти или известия при започване на седмицата. Много е евентуално те да дойдат от човек, който мощно ви вълнува и който от известно време харесвате.
В професионално отношение са евентуални разногласия с сътрудници, които много ще ви под напрежение и натоварят. Добре е да се постараете да се фокусирате върху своите задания и да се опитате да се абстрахирате от останалите, до момента в който ги вършите.
Дева
На вас, Деви, при започване на седмицата е доста евентуално да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или пред обичания човек. Важно е да не избухвате и да запазвате хладнокръвие, тъй като по този метод по-лесно ще стигате до близките и ще имате шанса да се изясните с тях. След четвъртък е допустимо да получите значими доставки, позвънявания или известия. Внимавайте с внезапните придвижвания и се пазете от произшествия. Шофирайте деликатно и отговорно спазвайте законите на пътя.
Везни
Вие, Везни, при започване на седмицата ще съумеете да извършите огромно усещане на заобикалящите и да разсъните тяхната възхита и утвърждение. Където и да решите да влагате силата и старанието си, ще имате триумф и ще сте удовлетворени от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекост. Обектът на вашите усеща ще ви схваща без думи и ще се настройва на вашите талази. След четвъртък е доста евентуално да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределение на общо имущество, приходи или наследства.
Скорпион
При вас, Скорпиони, е доста евентуално да изникнат неразбирателства с другари или досегашни съидейници. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от тях. Добре е обаче да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е евентуално казусът да е краткотраен и нещата да се уравновесят с времето.
В професионално отношение е допустимо да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови познания. Колкото повече усърдие влагате, толкоз по-успешни ще сте.
Стрелец
Вие, Стрелци, при започване на седмицата ще сте извънредно съсредоточени върху персоналните си взаимоотношения и ще дълбаете във опциите за напредък и развиване, които съществуваща ваша връзка предлага. Ако не сте във връзка, ще прецеждате близките като през цедилка и ще търсите подобаващия за вас човек.
Настроенията ви ще са променливи и е допустимо да действате мощно притеснително на близките, които няма да са задоволително наясно по какъв начин тъкмо да подходят към вас, с цел да не ви разсърдят или огорчат.
Козирог
При вас, Козирози, седмицата ще е цялостна с неочаквани обрати и изненади, както в работата, по този начин и в всекидневието. Нещата надали ще вървят по авансово квалифициран проект, само че пък ще са много динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за досада или задушаваща рутина.
След четвъртък са вероятни събития около колегата или в персоналния живот. Може да решите да предприемете взаимни действия, спортни занимания или пътувания.
Водолей
Вие, Водолеи, ще сте много флиртаджийски настроени през седмицата и не е изключено да срещнете доста нови и забавни хора, с които да ви е прелестно да поддържате връзка и да се забавлявате. В работата ви е допустимо да поемете дилемите на някой различен, което да не ви е изключително прелестно, изключително в случай че не усетите останалите да признават труда и жертвите ви уместно. Поради огромната ви обществена интензивност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната отмора и разформироване, ще отшумят.
Риби
При вас, Риби, през седмицата не са изключени разногласия с половинката по отношение на общи инициативи. Внимавайте да не прекалите с условията си към обичания човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова позиция.
Финансово може да не се чувствате изключително постоянни и да имате предпочитание да изхарчите повече пари, в сравнение с сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате по отношение на чергата си и да не прибягвате до заеми или заеми.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР