Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическото събитие, Есенното равноденствие

...
Седмицата ще бъде повлияна от важното астрономическото събитие, Есенното равноденствие
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 септември

Седмицата ще бъде повлияна от значимото астрономическото събитие, Есенното равноденствие и влизането на новия цветен и пъстър сезон-есента. На 22 септември слънцето, което е главен източник на сила и светлина минава в знака Везни, знак на хармонията, равновесието, салдото. Това ще бъде водещата тематика: търсене на компромисни решения в една или друга област, нужда от реализиране на равновесие в противоположни сфери, хармонизиране на взаимоотношения. 22 септември е мощен ден, в който цялата Природа е в равновесие, денят и нощта се изравняват по своята дълготрайност /баланс сред тъмнината и светлината, сред мъжката и женската сила, сред духовното и материалното, сред даването и приемането./ Тази естетика трансформира този ден в един от специфичните дни в годината. В този ден човек може да се издигне посредством осъзнатост на едно ново равнище в своето развиване.

Слънцето в знака Везни по време на своето притежание дава опция за съществени промени в живота ни. Влиянието на знака в допълнение е подсилено от Меркурий, който дава отговор за менталните процеси, съзнанието, връзката, търговията и образованието и е в знака Везни. В тези области ще се наложи да внесем  равновесие, а споровете ще бъдат решавани посредством взаимни отстъпки.

За тези, които имат одобрени позиции в областта на главната си активност, интервалът благоприятства въвеждането  на усъвършенствания, усъвършенстване и преструктуриране на активността. Всяко начинание, в което е вложена деловитост, аналитичност и логика за възстановяване на съществуващо и обезпечаване на финансова непоклатимост ще бъде подкрепено от позитивни резултати в бъдеще.

Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения по отношение на партньорствата персонални или настоятелен, споразумяване на финансови въпроси, заплащания по заеми и отговорности, проблеми свързани с наследства, застрахователни действия, търсене на нови източници на приходи, изясняване на задачите за последващи интервали.  

Важна тематика е здравето, профилактични прегледи или следване на нов режим, обвързван с метода на живот.

ОВЕН

С прекосяването на слънцето в знака Везни, който е противопоставен на знака Овен ситуацията и събитията в живота ви внезапно ще сменят посоката си. Периодът, който се задейства, няма бъде един от най-спокойните, само че с верните дейности ще можете да овладявате обстановката. При вас в по-голяма степен е изразена нуждата от реализиране на баланс във значими тематики: кариерно развиване, семейство и партньорски връзки. Ключът към равновесието е във вас самите. Всички отговори ги имате, належащо е да се дисциплинирате, да извършите съответни взаимни отстъпки, да преразгледате дейностите си до момента и откакто сте оценили кое е значимо за вас, да го постигате. Имате интервал от шест месеца, в които ще получавате резултатите от дейностите си от предходните  шест месеца. Организирайте, подреждайте и създавайте! Промяната при вас стартира с изключителна мощ, последователно гневът ви отслабва и отстъпва място на равновесието.

ТЕЛЕЦ

За някои представители на знака седмицата е удобна да бъде прекарана  в отмора или да я посветите на себе си, децата си, дома и фамилията и обичаните ви хора. Ако го чувствате по този метод, направете го. В различен аспект това е значима седмица да подредите мислите си, да извършите една самобитна проверка на миналия интервал в посока какво сте постигнали, какво желаете и най-много какво ви харесва. Отделете време и се освободете от остарели модели на държание, които ви пречат да постигате това, което желаете. След Новолунието във Везни можете да извършите съществена смяна в метода си на живот или работен развой. Провеждайте диалози, заявявайте себе си и своите потребности и цели, съберете нова информация, с цел да можете да извършите смяна.

БЛИЗНАЦИ

Силна и значима седмица стартира за вас! Въпреки, че знакът Везни е в естетика с вашия знак, благотворният  ефект от това ще го усетите в по-голяма степен след Новолунието във Везни. Изморени сте, преносът на слънцето през знака Дева ви подложи на много тествания, само че от компликациите, с които се сблъскахте излизате по-силни. Скоро, а някои още през тази седмица ще бъдат възнаградени за търпението и напъните. Насочете вниманието си главно към себе си и метода, по-който желаете да живеете. Подредете целите си, насочете фокус към стабилизиране на финансовото си  положение или неговото възстановяване. Все още, с помощта на вашия подарък слово можете да повлияте на комплицирани обстановки посредством водене на договаряния. Отстоявайте себе си.  Кретивността ви се покачва, а за креативните персони стартира един мощен и ефикасен интервал. За някои  представители на знака ново запознанство може да премине в сантиментална любовна история, която ще внесе  позитивни промени в живота ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР