Седмицата преминава емоционално. Ние се зареждаме с енергията на очакването,

...
Седмицата преминава емоционално. Ние се зареждаме с енергията на очакването,
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /28 април - 4 май/

Седмицата минава прочувствено. Ние се зареждаме с силата на упованието, с помощта на пълнолунието. Неговите трептения са най-силни на 30 април, когато се свързва с Юпитер и ни подтиква да чакаме повече и по-добри неща от утрешния ден. За да се предпазим от проваляне в света на невъзможното и неосъществимото /съществува сходна опасност/, за предпочитане е да се заобиколим с красиви неща и да имаме красиви намерения.

В началото на интервала се стремим изцяло умишлено да сме положителни и дружелюбни. Откриваме благоприятни условия да се развиваме и да покажем позитивните си страни. Дните са подобаващи за духовни занимания. На 28 и на 29 април мнозина ще заобикалят паниката и срещата с доста хора, с цел да се извърнат към околните си и да изпълнят техни стремежи. Венера от знака на Близнаци е способна да разгадава стремежи и да прави чудеса, в случай че сме подготвени да пожертваме предубежденията си. Благодарение на аспектите на Луна/Венера, разполагаме с положително възприятие за ориентировка. То ще ни е потребно в бизнеса и по време на делничните покупки. Ще намерим нещата, които дълго сме търсили. Ако имате потребност от обновяване на дрешника, това е точният миг да го предприемете.
На 2 и 3 май външно обстановката наподобява приятна и предразполагаща. Само наподобява. С изненада откриваме, че надалеч не е по този начин, защото не намираме общ език даже с околните си.

Чести са различията на работното място: сред сътрудници и с шефовете. Така че - да не прибързваме с изявленията. Ако би трябвало да вземем значими или дълготрайни решения, за предпочитане е да ги отложим за края на седмицата.

На 3 и 4 май настроенията се менят и постоянно изпадаме в прочувствени съмнения. Обвиняваме се, че сме се разминали с значими неща и съжаляваме за пропуснатото - най-много в любовта. Песимизмът ни превзема изцяло. А от там до егоистичните усеща и решения остава една дребна стъпка. Без да се усетим, ще се окаже, че сме минали границите на положителното отношение, а на моменти - и на положителното образование.

Овен
Дръжте изкъсо сyмaтoхaта

Вие сте неуверени. Търсите повода. Шестото възприятие ви кара да се въздържате от инициативи. И с право. През седмицата ще става дума за пари и финанси. Мнозина откриват, че са надскочили лимита и в този момент стъпват нестабилно, двоумят се дали да подхващат нещо или просто да изчакат. Разсъжденията им са повлияни от стационарния Меркурий в знака на Овен. При всички случаи, въздържайте се от импулсивни решения до 4 май. Имате още един проблем. Не се съсредоточавайте върху непознатите изявления. Последствията може да са неприятни. Присъствието на аспект Луна/Венера в микса от звездни аспекти изисква да се доверите на дипломацията в общуването. Така ще ви е по-лесно да откриете вашия път към триумфа: малко настрана от паниката, само че с отворени очи и уши за протичащото се там.

Телец
Погрижете се за финансите

Не предприемате нищо, в случай че не сте сигурни в резултата. Мъдро, по този начин се прави. Всяка стъпка през днешния ден се отразява върху житие-битието на следващия ден. От една страна, вярвате в своята звезда. От друга, обсоятелствата разрешават да се случат тези значими неща, които по този начин дълго очаквахте. На 2 и 3 май ще се разбере по какъв начин сте се справили до тук от началото на тази година и по какъв начин ще текат процесите отсега нататък. При мнозина от вас аспектите фиксират вниманието върху фамилните взаимоотношения. Там също има доста неща за дотъкмяване, които чакат бързата ви интервенция. Остават броени дни до директната фаза на Меркурий. Използвайте дните от 2 до 4 май за инспекция на финансите и на документите, свързани с заплащания, с заеми. Нищо чудно да откриете заровен надълбоко проблем. Отстранете го.

Близнаци
Не взимайте прибързани решения

Вие се чувствате мощни и желаете всичко да става на мига. Отворени сте за новото и за промени. Най-важното: не се оплаквате от паниката, а търсите развлечения, контакти. Всъщност това ви се отдава най-добре. Срещите или диалозите, които ще реализирате на 28, 29 и 30 април, ще ви поднесат нова информация. Тя ще ви помогне да вземате правилните решения след 4 май. Сега е време да протегнете някому ръка. Отсрещната страна е склонна на взаимни отстъпки. Ако желаете да разкриете пред някого свои усеща, желанията си или да ви схванат, установете контакт на 30 април и бъдете оптимално откровени. Всяко лукавство ще бъде разобличено. Ще завърша с рекомендация: даже да ви се прииска да финализирате истинските си хрумвания, озарили ви през седмицата, присетете се, че тя не е подобаваща за импулсивни решения.

Рак
Хващате крепко лостовете на живота

Предстои ви забавна седмица. Неочаквано разбирате, че имате лостове да управлявате живота си. Интересно, не изпитвате боязън, а сте въодушевени от срещата с нещо ново и незнайно. Убедена съм, че срещата на Луната по време на пълнолунието с планетната Юпитер направлява процесите при вас. Също по този начин изцяло е допустимо, с помощта на наличието на аспект Луна/Венера, да употребявате идните дни за пътувания. Така ще преоткривате и ще вършиме срещи, ще опознавате - с една дума, ще задоволявате вроденото си любопитсво. Към днешна дата това е вярната тактика. Не бих се учудила, в случай че тя породи предпочитание за основни промени в работата. Мнозина ще развиват своята професионалната активност в нова посока.

Лъв
Смяна на платната

Обстоятелствата се намесват в живота ви. Вие осъзнавате, че ви се оферират от ден на ден и повече положителни благоприятни условия за проявяване на качествата. Нищо чудно, че към 3 май някои от проектите ви ще претърпят смяна. Причината е в нарасналото внимание към личността ви от страна на заобикалящите. Вие сте изумителни събеседници. Откликвате бързо на упованията на близките. Явно и вие не оставате равнодушни към силите, идващи през аспектите на планетата Венера. Те вкарват в делника ви устрема към самоусъвършенстване. Позволявам си да настоявам, че животът ви ще наподобява друго, с помощта на любовта, страстите и възприятията. Заловете се с хармонизиране на връзките - работните, партньорските. Подгответе приятна изненада за фамилията през почивните дни. Направеното ще се помни дълго.

Дева
Осигурете си успокоение

Вие се раздавате. Околните са впечатлени. Чувствате, че сте в положение да разширите правото си на последна дума. Някои неща вършиме единствено, тъй като желаете да видите удивление. Дали е рационално? Не е. Още повече, че в това време не се пестите и не щадите физическите си сили - подлагате тялото си на стрес. Дните 3 и 4 май е наложително да посветите на усамотени и спокойни занимания, с цел да издържите безпроблемно на предстоящите натоварвания до края на месеца. Тогава заобикалящите ще чакат повече. Прекрачването на границите от отсрещната страна е редно да се парира с вашия безапелационен отвод да се преценявате с нечии прищевки. Ще ви е по-лесно да поставите чертата, в случай че още на 28 и 29 април визиите своите визии за рационално и безразсъдно. Намерете въздействащите думи и красноречивите образци за задачата.

Везни
Надскочете страховете

Невъзможно е да не попаднете под влияние от страна на силите, идващи през Луна/Венера още при започване на интервала. Как ще ви се отразят ли? Когато тези две планети с техните женски сили се съюзяват, вашият мъжки зодиакален знак изпада в подозрения. Колебанията трансформират проектите ви. Знайте още, че нищо не остава скрито-покрито, изключително в любовта и сферата на контактите. Може да се окаже, че сте обект на нечии стремежи или сами да попаднете в плен на страстите. През цялото време, само че най-явно на 1 и 2 май, ще философствате по тематиката и няма да ви се има вяра какъв брой превратно сте били разбрани. Още повече, че не всеки желае да бъде наблюдаван и подлаган на разискване в миг, когато се пробва да надскочи страховете си в общуването. А в този момент с вас се случва тъкмо това. Преценете до какъв брой да се разкриете. Помнете, че не сте склонни да чувате рецензии.

Скорпион
Пак ви мъчи копнеж да властвате

Енергиите на интервала фиксират вниманието ви върху взаимоотношенията с колегата и околните хора. Цялото ви създание се стреми към естетика, само че и към доминация. Тези усеща ще са толкоз мощни, че даже са в положение да изместят тематиката за пари и разноски на втори проект. Тя ще възвърне мястото си в края на дните. Моля, възползвайте се от благоразположението на Луна/Венера, с цел да изясните съществуващи недоразумения. Съсредоточете се върху нуждата да организирате своето време по този начин, че да ви остават сили за обгрижване. Към 4 май ситуацията търпи смяна. Предстои значимо пътуване/преместване/нововъведение. Съсредоточете се върху подготовката му. И най-много, подгответе се да инвестирате спомагателни средства в професионални хрумвания.

Стрелец
Отдайте се на релакс

Вие сте подготвени да сътрудничите. Предлагам ви преди този момент да обмислите тактика, по която ще действате, с цел да не прахосвате силите си. За това надали ще имате сили след 4 май, когато мнозина ще се окажат в нова персонална или професионална обстановка. Някои ще би трябвало да пътуват, с цел да употребяват предоставена опция за разпространение на концепциите. Не мисля, че би трябвало да се колебаете дълго, само че и не би трябвало да прибързвате. През дните 28 април -3 май не е целесъобразно да изяснявате проблеми във взаимоотношенията. Дайте си малко отдих, излезте измежду природата, разтоварвате се. Така ще съумеете да анализирате. Какво по-добро занятие по време на стационарен Меркурий. Както знаете, неговата директна фаза се въстановява дефинитивно от 4 май.

Козирог
Не отричайте новото

Същественото, с което ще стартира, са желанията ви за значими житейски решения. Те предхождат сериозните промени в живота ви, които ще текат в границите на идващите години. Както разбирате, нямате бърза работа, само че е значимо от в този момент вярно да позиционирате гледната си точка. Тя би трябвало да звучи по този начин: Приветствам, а не отхвърлям новото. Ако сте подготвени за това, всичко е наред. Тази фаза започва след 4 май. Преди нея ви предлагам да се концентрирайте върху делничните задания и да си дадете сметка, че триумфът е във вашите ръце. На 1 и 2 май мнозина ще се поздравят за чудесни хрумвания и нововъведения. В следствие ще набъбнат и приходите ви. Остава в действие и общата рекомендация: да не се насилват събитията и да се оставят благоприятни условия близките да проявят разпоредителност.

Водолей
Без начинания

Не можете да скриете познанията, опита си. Онези, които към момента не са натрупали задоволително житейски опит, ще покорят сърцата на заобикалящите с ентусиазма и откровеността си. Достойно държание по време на аспект Луна/Венера. Предстоящото седемдневие ви е обещано за изява и вие не би трябвало да се притеснявате или отказвате от опцията. Още по-малко, в случай че към този момент сте взели решение да търсите нови полета за професионална активност или за образование. Мнозина ще попълнят документи за работа отвън страната или ще разпростират страниците на интернета, с цел да се осведомят за опциите да продължат образованието си, да се преквалифицират. До 3 май ще извършите доста в тази посока. Напомням ви, че до края на стационарния интервал на Меркурий /4 май/, е неуместно да подписвате значими документи и контракти за изцяло нови начинания.

Риби
Време е да започнете на чисто

Напълно нови, даже непредвидени условия имат към вас идващите дни. Вие изпитвате нужда да се раздавате, да дарявате обич и благополучие. Намирам този вътрешен повод за разбираем при съществуване на аспекти Луна/Венера. Чудесни и предразполагащи събитията се появяват и оказват помощ на тези, които желаят да подобрят семейно-домашния климат. Сега бързо и безболезнено ще зачертаят и оставят в предишното неприятните моменти. Изглежда по този начин, като че ли можете да поставите начало начисто. Не пропускайте опцията. Още повече - сътрудникът се нуждае от вашата морална поддръжка. Вероятно е подхванал значима стъпка във връзка с своята професионална активност. На 28 и 29 април намерете време да обсъдите обстановката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР