Седмицата отново мина бързо и неусетно, което ни кара да

...
Седмицата отново мина бързо и неусетно, което ни кара да
Коментари Харесай

15 любовни късметчета за уикенда 14-15 ноември

Седмицата още веднъж мина бързо и незабелязано, което ни кара да погледнем към уикенда. Иска ни се да ни се случат доста вълнуващи неща, изключително свързани с любовта.
Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче в любовта ви се пада за уикенда 14 и 15 ноември:
 25 късметчета за месец ДЕКЕМВРИ 2020 година 25 късметчета за месец ДЕКЕМВРИ 2020 година
Какво ли ни чака през месец декември – в любовта, на работа, в персоналния живот и в връзките ни с другари и близки? Можете да си...
1. Ще имате паметен уикенд, който ще стартира вълнуващо още от първия ден. Ще имате страхотна разходка с доста забавен човек, с който ще си говорите с часове и ще усетите тръпка посред ви.
2. Някой ще ви направи доста благ жест, който ще стопли сърцето ви. Имате потребност от малко романтика и този уикенд ще бъде тъкмо за това.
3. Ще имате плевел уикенд – който ще стартира с общо събиране, ново запознанство и доста вълнуващи първи прекарвания с човек, който мощно ви притегля.
4. Не мислете, че любовта ви е не запомнила, просто изчаква верния миг, с цел да се появи. Очаквайте доста сантиментална неделя, която изцяло сте си заслужили!
5. Очаква ви доста плевел и буен уикенд с човек, който въобще не сте очаквали. Пламъчето пламва бързо, когато единият от двамата направи първата крачка.
 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите
В любовта някои страсти са необясними, привличането сред тотално разнообразни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразга...
6. Някой ще ви предложения на кафе в комфортен следобяд, в който ще си прекарате ужасно. Ще усетите тръпка и няма да имате самообладание да се видите още веднъж.
7. Няма по-хубаво от това... очаквайте предложение за брак! Вълнуващо, сантиментално и тъкмо като от филм. Ще кажете ли „ ДА “?
8. Ще получите загадъчен СМС от някой, който доста си пада по вас. Ще бъде сантиментална и вълнуваща задявка, а в края на уикенда ще ви се показа... ще бъдете сюрпризирани!
9. Любов от предишното ви ще се появи и ще изиска още веднъж да имате връзка. Внимавайте и не се доверявайте бързо, само че и дайте късмет, в случай че усетите смяна в другия човек.
10. Няма по какъв начин да си визиите какъв брой вълнуваща преживелица в любовта ви чака през уикенда. Ще получите паметен подарък!
 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година
Остава малко до края на 2020 година, а доста зодии се чудят какво ли ги чака през идната година. Повече обич, ново жилище или по...
11. Ще ви поканят на първа среща, която ще мине доста прелестно и сигурно ще се разберете да се видите още веднъж.
12. Някой ще ви направи доста сантиментален жест, който никой различен не е правил за вас до момента. Оценете жеста и отворете сърцето си за този човек.
13. Съвсем инцидентно ще се срещнете с някогашна ваша обич и нещо още веднъж ще трепне доста мощно сред вас. Дали ще има продължение? Зависи напълно от вас!
14. Първа целувка... сантиментална разходка... и буйна нощ. Какъв прекрасен уикенд ви чака!
15. Някой ще ви се изясни в обич, само че ще сте малко комплицирани какво усещате към този човек. Дайте си време и отговорът самичък ще се появи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР