Седмицата на в Лондон бе невероятно успешна за Виктория .

...
Седмицата на в Лондон бе невероятно успешна за Виктория .
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Дрехите не трябва да правят живота ни труден

Седмицата на в Лондон бе необикновено сполучлива за Виктория. Тя публично " скъса " с дължината на полите до прасеца и стартира " тиха гражданска война " с дължина до коляното.

Пола с дължина до коляното, съчетана с блуза или пуловер – въобще не звучи революционно, само че въздействието на самата Бекъм като дизайнер преди време беше основно за превръщането на по-дългите поли в една от най-големите трендове. А през днешния ден... чакаме нейните нови модели да зададат нови стандарти.
               
на Фев 16, 2020 в 7:51 PST

" Днес наруших личните си правила. От известно време желая да направя нещо по-късо, тъй като самата аз усещам по какъв начин от време на време ми се носи тъкмо такава дължина. Затова се опитвам да го направя по готин метод – въпреки всичко постоянно се старая да сътворявам облекла, които са доста стилни, само че и практични в това време. Искам да предизвикам себе си, не да предизвикам клиента. Дрехите не би трябвало да вършат живота ни сложен ", споделя  зад кулисите на своето шоу, което назова " леко непокорно ".

Семейството й също бе там, с цел да я поддържа от първия ред в този значим миг, а поради " непокорството " на стилния подиум  предизвести осемгодишната си щерка Харпър, че:  " може да има груби думи, които нормално няма да чуе ". 
               
на Фев 16, 2020 в 2:40 PST
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР