Седмицата на модата в Ню Йорк е сред най-чаканите и

Седмицата на модата в Ню Йорк е сред най-чаканите и ...

Лудостта на New York Fashion Week.


Седмицата на модата в Ню Йорк е сред най-чаканите и мащабни събития в областта на модата. Десетки дизайнери представят своите нови колекции пред света.

А за сезон есен-зима 2018/2019 определено има доста добри попадения. Разбира се, няма как да сe мине и без онези причудливи модели, които сякаш нямат друг живот, освен на подиума.

Снимка 340210

Дизайнерът Kim Tiziana Rottmuller успя да се открои с екстравагантните си модели. Самата тя се появи на края на ревюто със синьо червило и доста интересен панталон. Но не толкова, колкото ръкавите на един от моделите, или долната част на друг, наподобяваща крака на маса.

Снимка 340209

Jeremy Scott придаде съвсем нов смисъл на полите и роклите, превръщайки ги във футуристични произведения, достойни за гардероба и на някой марсианец. Но като съдим по толкова колко звезди са му фенове, нищо чудно да видим някой от представените тоалети в следващия клип на Майли Сайръс например.

Снимка 340212

Екстравагантната Collina Strada пък представи своето виждане за модерна булчинска рокля - с горна част от най-обикновена бяла тениска и разкроена долна от сатен, под която се подава бял панталон с големи джобове. А акцентът е върху екстравагантния "букет" от стотици камъни.

Снимка 340208

Модна къща Chromat заложи на провокативни plus-size модели и доста екстравагантни гащеризони, които оставят прекалено малко на въображението. 

Снимка 340214

Провокативният Christian Cowan за пореден път стана център на внимание с дизайнерските си решения. Блясъкът за него е водещ лайтмотив. Независимо дали говорим за елегантни костюми, чиято по-голяма част е обсипана с ярки пайети, или пък яркозелено яке, което най-вероятно ще стане хит през следващата зима.

Снимка 340216

На ревюто на Ka Wa Key изненади също не липсваха. Най-голямата със сигурност е решението някои от моделите да бъдат облечени, не с един и два, а с няколко пуловера.

Снимка 340218

Видимо подготвени за нов апокалилсис на земята, манекените имат и изключително тънки покривала на лицето си, които са добра идея за родния чист въздух през студените месеци, пише E Online.

Източник: lifestyle.bg