Седмицата на модата в Ню Йорк е сред най-чаканите и

...
Седмицата на модата в Ню Йорк е сред най-чаканите и
Коментари Харесай

Лудостта на New York Fashion Week

Седмицата на модата в Ню Йорк е измежду най-чаканите и огромни събития в региона на модата. Десетки дизайнери показват своите нови сбирки пред света.

А за сезон есен-зима 2018/2019 несъмнено има много положителни попадения. Разбира се, няма по какъв начин да сe мине и без тези причудливи модели, които като че ли нямат различен живот, с изключение на на подиума .

 Снимка 340210

Дизайнерът Kim Tiziana Rottmuller съумя да се открои с екстравагантните си модели. Самата тя се появи на края на ревюто със синьо червило и много забавен панталон. Но не толкоз, колкото ръкавите на един от моделите, или долната част на различен, наподобяваща крайници на маса.

 Снимка 340209

Jeremy Scott придаде напълно нов смисъл на полите и роклите, трансформирайки ги във футуристични творби, почтени за дрешника и на някой марсианец. Но като съдим по толкоз какъв брой звезди са му почитатели, нищо чудно да забележим някой от показаните тоалети в идващия клип на Майли Сайръс да вземем за пример.

 Снимка 340212

Екстравагантната Collina Strada пък показа своето виждане за съвременна булчинска рокля - с горна част от най-обикновена бяла тениска и разкроена долна от сатен, под която се подава бял панталон с огромни джобове. А акцентът е върху екстравагантния " букет " от стотици камъни .

 Снимка 340208

Модна къща Chromat заложи на провокативни plus-size модели и много екстравагантни гащеризони, които оставят прекомерно малко на въображението.

 Снимка 340214

Провокативният Christian Cowan за следващ път стана център на внимание с дизайнерските си решения. Блясъкът за него е водещ лайтмотив. Независимо дали приказваме за елегантни костюми, чиято по-голяма част е обсипана с ярки пайети, или пък яркозелено яке, което най-вероятно ще стане шлагер през идната зима.

 Снимка 340216

На ревюто на Ka Wa Key изненади също не липсваха. Най-голямата сигурно е решението някои от моделите да бъдат облечени, не с един и два, а с няколко пуловера.

 Снимка 340218

Видимо готови за нов апокалилсис на земята, манекените имат и извънредно тънки покривала на лицето си, които са добра концепция за родния чист въздух през студените месеци, написа E Online.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР