Седмицата, която следва, може да бъде характеризирана като доста по-успешна

...
Седмицата, която следва, може да бъде характеризирана като доста по-успешна
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

Седмицата, която следва, може да бъде характеризирана като много по-успешна по отношение на предните няколко. Дните от тук нататък ще ви разрешат да засилите успеваемостта си и да стабилизирате своите позиции.

Гледайте напред към триумфа и това ще ви тласне към нови благоприятни условия. Това визира всички представители на зодиака. Не се делете от близките!

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ориентирайте се 

С повече твърдоглавие и сила ще работите във всичко, с което се захващате през тези дни. Подчинете времето и силата си на задачите, които си поставяте. Подобрете организацията си на работа, като съобразите личните си условия с новите условия. Добрият вид през интервала е да наблегнете на контактите в деловите среди,за да организирате нов съюз. Петък е тежък. Преминава в битки. Събота е нервна, а неделя е по-добра. Понеделник и четвъртък са сполучливи, а вторник и сряда – тежки.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

 

Укрепете се

Нова работа, ползи и хора ще ви оказват помощ да откриете свои качества, стремежи и цели, за които не сте мислили до в този момент. Отново ще впечатлявате с напредничавите си хрумвания и дейности. Търпеливо и поредно ще пристъпвате там, където съмнението ви е допълнително. Не ви липсва късмет за реализация на задачите, само че в делово отношение би трябвало да сте доста деликатни и да избягвате рисковете, с цел да се предпазите от неприятности. Петък е тежък и под напрежение, само че уикендът е доста прекрасен. Понеделник и вторник ще са напрегнати и неприятни, а сряда и четвъртък ще са сполучливи за реализацията ви.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Устремете се към нова реализация

Животът ще ви предложи доста от нещата, които желаете. Времето ще тече ускорено за вас и щастливи ще отбелязвате достиженията си. Благоприятно развиване на събитията за вас ще ви дава сили и предпочитание за изяви. Без старания ще притегляте интереса на близките и ще печелите другари. И вие, по сходство на Овните, би трябвало да се ориентирате към учредяването на нов съюз или партньорство с надеждни благоприятни условия. Петък ще е много нервозен. Уикендът е по-спокоен и сполучлив Понеделник е прекрасен за контакти. Благодатен е и четвъртък, а вторник и сряда са нервни и доста напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

С нова визия за бъдещето Предвид повишените ви задължения и отговорности, ще извършите промени в организацията си, по този начин, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате. Хората, с които поддържате връзка ще бъдат затруднени в намирането на най-прекият път към вас. Бъдете повече открити в дейностите и възприятията си, с цел да не стигнете до затормозяващи ви обстановки. За всички ще е добре да наблегнат на характерността, тъй като в композиция с някого няма да сте по този начин сполучливи. Периодът е удобен за материална реализация. Не изключително удобният петък, ще е последван от превъзходен уикенд, и сполучливи делници като се изключи сложния четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ Успех 

Не подценявайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете капацитета си в позитивна посока. Дните от седмицата ще носят повече задължения и отговорности. Въпреки тях финансовото ви положение няма доста да ви задоволява. За множеството от вас те са персонални. В делово отношение е належащо да работите по- интензивно и старателно за стабилизацията на позициите си. Не си губете времето със срещи, тъй като ще се окажат безполезни. Петък носи компликации в битката за превъзходство. Уикендът ще е под напрежение. Делниците ще са по-добри, само че бъдете деликатни – и без кавги.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Посветете се на делата си

Погълнати от всичко към вас, ще работите за личния си разцвет. През тази седмица ще бъдете доста мобилни, в непрестанно придвижване, на път и с доста задължения. По отношение на финансовите и професионалните каузи се обрисува много напрежение и изменчив триумф. Няма да са на мечтаното равнище и контактите н публичните среди. Петък и събота ще са тежки, а в неделя се обрисуват кавги. Неприятните делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са удобни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Пазете се 

Скъпи Везни, започващия интервал ще ви донесе допълнително от това, към което сте се устремили. И през идващите дни най-често ще следвате построената си стратегия, без значение, че са вероятни промени. Залагайте единствено на несъмнено, и не откликвайте на обещания, за които би трябвало авансово да си платите. Разчитайте на изострената си вътрешен глас.  Тя ще ви защищити от неверни крачки. Петък и събота ще са доста напрегнати. Неделя е по-добра и по-спокойна. Делниците са удобни и сполучливи, само че по едно и също време с това и доста нервни.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Добър късмет

Възможността да създавате, организирате и представяте най-хубавото от това, което можете ви изпълва с безредици и прави положителни. Дните от седмицата ще ви изпълват с настроения и стремежи за занимания. Но и ще ви изправят пред нуждата за следващ път да потвърждавате себе си. Ще бъдете много дейни, само че това постоянно е нож с две остриета, тъй като се доближава со прибързване, а последното елементарно ще провали реализацията на задачите. Късметът ви ще е много мощен, и умерено бихте могли да разчитате на него. Петък носи хубави промени, а събота е по-нервна. Неделя е добра. 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Силен шанс

Ще ускорите работата си по привършване на план, на който възлагате огромни очаквания. Има излаз във всяка обстановка, от вас зависи да извършите верния избор и не затваряте вратите пред себе си. През тази седмица няма да ви е мъчно в това отношение, тъй като шансът ви за реализиране на задачите е експресивен. Ще проведете доста плодородни срещи, само че не прибързвайте с претенции. Малко нервозен, само че сполучлив е петък. Събота е неприятна, само че неделя още веднъж е добра. Понеделник и четвъртък са чудесни. Вторник е тежък, а в сряда сте нестабилни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Овладейте се

Ще придвижите напред плановете си, като доста от тях ще приключите сполучливо. Първо мислете и след това действайте. Оставете поривите си и вникнете в детайлите. Но не философствайте прекомерно, ще отегчите всички към вас. Последната ще се дължи на не изключително качествена интензивност, която има по-скоро белезите на безпокойствие и прибързване. Овладейте се навреме и действайте уравновесено. И вашият шанс е много мощен. Разчитайте на помощта му. Петък и събота са нервни, само че сполучливи. Неделя е много добра. 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Засилена раздразнителност

В собствен жанр, с упоритост и хъс ще работите, с цел да ускорите реализацията на желанията си. Със съзнанието на настоятелен хора и привлечени от смели хрумвания, ще работите отговорно и целенасочено. Психическата ви резистентност и мъдри решения ще въздействат върху мисленето на доста хора.  Въпреки че надали ще имат основателни аргументи за сходна образност, Водолеите се оправят добре. Раздразнени сте, а с цел да сте по-уравновесени ви е належащо повече придвижване и ще решите казуса. Деловата седмица ще премине добре. Възникват кахъри от администрация. Петък и събота са чудесни. Неделя е напрегната. 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Необходима е смяна

С повече въодушевление, религия в себе си и с положителни упования ще започнете седмицата. За множеството от вас стартира забавен интервал от живота им. Оживление се следи и в бизнеса и в персоналните ви каузи, макар горещините на открито. Трябва да знаете, че и вашият шанс работи на високи обороти, само че в случай че изнасилвате разгръщането на събитията, резултатът от намесата ви ще е негативен вместо конструктивен. Дните от интервала са удобни. В неделя се обрисува липса на непоклатимост, а неприятният и мощно нервозен ден е вторник. Всички останали са прекомерно прилични за положителни достижения.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР