Седмицата е последна от шестмесечният –ин период в годината. Тази

...
Седмицата е последна от шестмесечният –ин период в годината. Тази
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 март

Седмицата е последна от шестмесечният –ин интервал в годината. Тази седмица е заключителна, носеща в себе си информацията от задействалите се събития в интервала от 21 септември 2021г. до 20 март 2022г. Край и подготовка за ново начало, чиято наклонност е дейна от началото на месеца.

Две значими събития се задействат през седмицата, които ще повлияят в допълнение върху хода на събитията: Пълнолуние в Дева на 18 март и Пролетно равноденствие на 20 март.

В дните към Пълнолуние се чака ескалиране на събитията. Емоциите са мощни, а реакциите импулсивни. Последните дни преди Пролетното равноденствие носят мощна конфликтност в себе си, належащо е осъзнатост за опазване на хармонията и салдото.

Седмицата е динамична в региона на обществената сфера. В  интернационален проект ще се засилят социално-значимите ограничения, водещи фактори са хуманността и човечността, поддръжката и съпричастността.

Появяват се благоприятни условия, които могат в огромна степен да повлияят върху развиването в бъдеще. Ентусиазмът, силата, желанието за  интензивно деяние, за нещо ново, последователно ще се усилват.

Търсенето на правилния път ще продължава през срещата на остарялото, което е добре познато против новото, което е към момента незнайно. Важно е да уравновесим двете сили на вътрешно равнище, да запазим полезността на добития опит, търпението и отговорността, да изградим  стабилна опора, върху която да надграждаме със смели стъпки към новото и прогресивно в живота си. Новото не изключва остарялото, което е устойчиво и стабилно, потвърдило своята непреходност, само че дружно двете сили могат да накарат чудесата да се случват в живота ни.

ОВЕН

Запазете темпото от началото на месеца. Социалната ви интензивност продължава да бъде висока. През тази седмица е значимо да определите предпочитаните за вас тематики. С прекосяването на Слънцето в Овен на 20 март за вас стартира мощен, деен интервал, в който ще задвижите програмата за цялата година до идващото пролетно равноденствие. Приемете седмицата като тип подготовка, разчистете и освободете пространство за новото, което желаете да започнете. Вашият планетен шеф Марс транзитира в знака Водолей, желанието ви за повече независимост се усилва, а с него и желанието за реализиране на ваша фантазия. До рождения ви ден имате опция да се освободите от всичко, което е изгубило своя смисъл. Средата ви на взаимоотношение се трансформира, а хората към вас ще изиграят значима роля в развиването на събитията в бъдеще. Бъдете деликатни, в случай че сте преуморени, дайте си отмора, отделете повече време за вашите деца или обичани занимания, това в допълнение ще усили енергийния ви заряд.

ТЕЛЕЦ

Желанията ви за смяна ще задействат значими събития през седмицата. Венера и Марс в знака Водолей транзитират през вашия дом на обществената интензивност и кариерно развиване. През тази седмица някои от задачите, които са били предпочитани в последните шест месеца ще изгубят смисъл. Желанието ви за заемане на по-престижни позиции или да докажете себе си ще се усилва. Непредсказуемост и непредвидени обстановки ще ви накарат да действате импулсивно или да бъдете по-капризни. От една страна желанието ви за нещо ново, друго и вълнуващо е мощно, само че от друга се стремите към сигурност и непоклатимост. Кое ще надделее? Добрата вест е, че получавате мощна поддръжка от страна на вашите другари, настойници, съидейници. За някои от вас това е интервал на заслужени награди от положени старания от минал интервал, за трети това са по-добри доходи от вашата съществена активност.  Съществува опция елементарно да се подведете или примамливи оферти да се окажат не толкоз удобни. Разчитайте на интуицията си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР