Седмицата е финална, отново предстои новолуние този месец в знака

...
Седмицата е финална, отново предстои новолуние този месец в знака
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 август до 1 септември

Седмицата е крайна, още веднъж следва новолуние този месец в знака Дева, който идва по един натурален метод да вкара ред след почивките и заниманията. Отпускането, което беше присъщо за миналите дни, последователно се заменя с силата на дисциплината и трудолюбието на Девата.

Новолунието в Дева е на 30-ти август. Това звездно събитие дефинира и главната посока през седмицата. Всяко новолуние ни подарява с прелестни благоприятни условия да стартираме живота още веднъж, по нов метод, да стартираме планове, действия, инициативи.

Последните дни от един лунен месец са отдадени на интензивно деяние най-много в посока привършване, завършване, дотъкмяване на започнатото от началото на месеца или от предишен интервал.

Силното присъстви на планети в знака Дева доста ще подкрепи процесите, свързани с въвеждане на ред, изчистване и освобождение от всичко ненужно, с цел да се направи място за новото.

Това е последната седмица от Лунния месец.

Времето е уместно за трансформиране на остарели стратегии, привършване на договорни връзки, за дотъкмяване и привършване на поети задължения.

Ако в живота ви се повтарят обстановки от предишното, то те изискват преправяне и смяна.

През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и непоклатимост в една или друга област. За мнозина работата ще се трансформира в главен фокус, преструктуриране, нареждане и решения на въпроси, свързани с организацията за усъвършенстване и усъвършенстване.

Тази седмица дава опция за разбор на миналия интервал и размисъл върху избора на посока след новолунието.

ОВЕН

Промените при вас са почнали. Основните действия през седмицата ще са свързани с процесите, които се задействаха през миналата. Ако към вас да се връщат обстановки, свързани с минали интервали, това значи, че е належащо да ги довършите и приключите. Сега е моментът да изчистите остарялото и непотребното. Една част от времето ви ще бъде ангажирана с дома и фамилията, с значимите за вас хора, тези, които са опората ви. Отделете повече време за самите себе си и за децата си. В работата обстановката не е от най-приятната. Възможни са спорове с сътрудници или демонстрация на остарели нерешени проблеми. Периодът, който се задейства е удобен да преструктурирате главната си активност и в оптималната степен да подобрите работния си развой. Тези от вас, които желаят да стартират нова активност, могат да посветят седмицата на размисъл и подготовка за посоката, която ще изберат след новолунието.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че тази седмица е обвързвана с слагането на край в една или друга област, за вас нещата стоят по различен метод. Късметът и щастието ще ви съпровождат освен през седмицата, а и през целия месец септември. Довършването и приключването на стартирани действия при някои от вас може да е обвързвано с отговорности към дома, фамилията, родителите. За други това е седмица за отмора и обичани занимания. Каквато и да е обстановката, отделете време и подредете целите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва и желаете да постигнете. Доверете се на естествения си инстинкт, а звездите ще ви поддържат в избора на посока след новолунието. Това новолуние ще бъде мощно и сполучливо да поставите ново начало в региона, която желаете. Ако ситуацията ви го разрешава за някои стартира мощен сантиментален интервал, който може да прерасне в любовна история.

БЛИЗНАЦИ

За вас, въздушни представители, когато звездите преминат в знака Дева стартира един интервал, който изисква да сте подготвени на известни взаимни отстъпки, а това може да ви аргументи дискомфорт. Вие и Дева имате идентичен планетен шеф, Меркурий - планета на мозъка и интелекта. Разликата е в стихията. Близнакът е въздушен, той е притежател на нови хрумвания, бързо стартира нещата, до момента в който Девата е земен знак, анализиращ и преценяващ. Използвайте преимуществата на двата знака, през тази седмица направете пренастройката вътре във вас самите, в метода на мислене и държание като се доверите на вашата вътрешна подреденост. През времето, в което знакът Дева ще бъде в ръководство, а това е до 23-ти септември в живота ви се обрисуват съществени промени, свързани с вашето семейство, дом, родител и отговорности в тази посока. За други представители това е интервал, в който ще търсите комфорта и опората на дома и фамилията. Ако сте отворени към измененията, то обновлението, което настава в тази област от живота ви ще внесе позитивна пренастройка. Нови хора и условия ще бъдат генератори на смяната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР