Седмица след старта на „Фермата: Нов свят“ зрителтите станаха свидетели

...
Седмица след старта на „Фермата: Нов свят“ зрителтите станаха свидетели
Коментари Харесай

Изгониха побойника Милин от „Фермата“!

Седмица след старта на „ Фермата: Нов свят “ зрителтите станаха очевидци на казус – предприемачът от Разлог Иван Милин напусна надпреварата за 100 000 лв., откакто удари пестник на съотборничката си Елизабет Илчева.

Героят от престъпните летописи атакува британската възпитаничка откакто тя му направи забележка за хигиената на басейна в двора на чорбаджиите.

В шока си Елизабет избухна в сълзи и разтреперана потърси помощ от екипа на риалитито. Впоследствие Милин се извини, а Бети одобри, само че по този начин и не се отърси от обидата.

Водещият Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, с цел да пусне на сиромасите видео с провинението на Милин. Сред торнадото от възмутени възклицания жертвата разясни, че към този момент се усеща по-добре.

„ Шамарът беше от слаб до междинен като мощ. Иван беше доста крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразним към всички, и очевидно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила “, съобщи ненадейно тя.

Милин установи, че поведнието му наподобява непоносимо на записа и няма опрощение за случилото се. Дана, която играе за огромната премия в шоуто дружно с щерка си Велислава, мигновено посече Бети

"Миличка, не те познавам, само че такова държание имат хиляди измъчвани дами на открито, оправдават насилника си с репликата „ Може да съм го заслужила “. Не си “.

Маникюристката Силвия от тима на сиромасите дефинира Милин като „ противен по душа “ човек и изтръгна от него ненадейно самопризнание. Последната връзка на героя от престъпните летописи е траяла пет години и е завършила с пестник.

„ Значи той е протегнал ръка на някогашната си жена, тук, знаейки че има камери, протяга ръка на друга, а като излезе какво ще направи? “, разпали се футболистката от тима на сиромасите Велислава.

„ Ако тук и в този момент не се оправим с тази дивотия това принуждение ще продължи да се случва във всяка българска къща. Хората ще кажат „ Ето, 20 индивида се събрата и простиха един пестник! К‘во толкоз? “.

Милин откри двама непредвидени съдружници в лицето на журналиста родолюбец Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова.

„ Отвратитело е да го съдите изключително вие, дето познавате Иван единствено от арената. Ще бъдем хора, в случай че създадем по този начин, че Иван да остане, да осъзнае грешката си и да брои до 10 идващия път “, предложи Шопкси. Саня го поддържа: „ Не търпя насилието, само че ще дадем добър образец, в случай че го оставим и му дадем втори късмет “.

След трагичния избор на бедняци и чорбаджии Андрей Аранудов разгласи решението на продукцията да се раздели вечно с Иван Милин.

„ Всеки от вас съставлява някаква част от нашето общество. Има доста хора с благоприятни условия, с пари, които наподобяват на Иван Милин. Но има една доста дебела разграничителна линия и тя се назовава експанзия и изключително физическа експанзия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния и демократичен свят съгласно нас тази граница в никакъв случай не трябва да бъде преминавана “, разяснява водещият.

„ Виновен съм и ще си понеса следствията. Аз съм мъж “, съобщи неприятното момче от Разлог на сбогуване с предаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР