Седмица след победата си над Волфсбург тимът на Вердер (Бремен)

...
Седмица след победата си над Волфсбург тимът на Вердер (Бремен)
Коментари Харесай

“Бременските музиканти” засвириха старата песен

Седмица след успеха си над Волфсбург отборът на Вердер (Бремен) още веднъж се провали, откакто загуби с 0:1 вкъщи от заемащия последно място преди началото на срещата тим на Падерборн 07. С този дуел беше комплициран завършек на 14-ия кръг в Бундеслигата, след който “бременските музиканти” остават единствено на 2 точки над чертата. Вердер е единствено с един триумф в последните 10 кръга и няма да е изненада, в случай че се стигне до треньорска промяна. Част от щаба на наставника Флориан Коофелт е и българинът Илия Груев.

#SVWSCP in a photo. pic.twitter.com/rApvehx2ud
— DW Sports (@dw_sports) December 8, 2019
Вердер не сподели нищо стойностно и в нито един миг от дуела не можеше да претендира, че е по-добрият тим. Положения имаше и пред двамата вратари, а шансът се усмихна на гостите в последната минута на постоянното време. Тогава Свен Михел вкара, откакто рикошет изпрати топката при него. Ситуацията беше прегледана от ВАР, откъдето регистрираха, че засада няма и надлежно попадението е постоянно.

За новаците това е едвам втори триумф от началото на сезона. Пет от осемте точки на Падерборн са на непознат терен, като отборът задмина Кьолн и към този момент не е на дъното.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Бундеслига 14 кръг, неделя 8 декември  Вердер Бремен 0:1краен резулат  Падерборн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР