Седмица, след като си навлече гнева на холивудския елит, британският

...
Седмица, след като си навлече гнева на холивудския елит, британският
Коментари Харесай

Шефовете в NBC: Рики Джървейс свърши страхотна работа - slava.bg

Седмица, откакто си навлече гнева на холивудския хайлайф, английският комедиант Рики Джървейс получи благодарности от ръководителите на малкия екран NBC, излъчила церемонията на премиите „ Златен глобус “.

„ Рики свърши страхотна работа тази година. Наистина, благодаря ти, Рики! Благодаря ти, Рики! Благодаря ти, Рики! “ разяснява пред Deadline Пол Теледжи, шефът на развлекателната стратегия на NBC. Той не пропусна да означи, че към този момент съвсем не са останали хора, които да желаят да водят наградни церемонии.

„ Това се оказва най-трудната работа и те не печелят кой знае какво от това “, посочи още Теледжи. Сред образците, които засяга, е отводът на Кевин Харт да води миналогодишните оскари, откакто почитатели го жигосаха като хомофоб поради остарели изявления в обществените мрежи.

Теледжи е оптимист и по отношение на идната гала на Златните глобуси, която ще бъде управлявана от Тина Фей и Ейми Полър. „ Отдава ни се опцията да се срещаме с доста звезди, само че доста от тях просто не се появяват и не могат да свършат работа. Тина и Ейми обаче го могат “, разясни той.

Източник: Monitor
Снимка: Paul Drinkwater/NBC
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР