Седмица, след като кучето на Катя и Здравко от дует

...
Седмица, след като кучето на Катя и Здравко от дует
Коментари Харесай

Откриха откраднатото куче на дует Ритон

Седмица, откакто кучето на Катя и Здравко от дует "Ритон " беше откраднато пред дома им в Банкя, то е видяно и намерено чак в Созопол. Днес домашният любим към този момент е при щастливите си стопани.

Новината оповестиха в формалния си профил във Facebook, откакто на 29 май 8-годишната Лъки изчезнала и видели на записите от камерите по какъв начин чужд мъж с джип стопира пред къщата им и я качва.

Откраднаха кучето на Катя и Здравко от Ритон

Ето и цялото известието на обичаната група:



Добротата,………..Има я!!!

Силно се вълнуваме и сме същински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, с помощта на обществените мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и комплицирани,…на 400км. от вкъщи ни?!?

След като получихме и фотосите, които ни изпрати, се обадихме на прелестната ни колежка и близка другарка Тони Димитрова да го вземе, а ние незабавно заминахме за Бургас.

Макар и мощно уплашена, “баба” Лъки към този момент си е вкъщи.

Внаги сме си мислели, че благополучен край има най-вече във филмите, само че ето въпреки и съвсем изубили вяра -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса!

Поклон пред човешката добрина на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най към този момент на:

Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, огромната певица и правилен приятел- Тони Димитрова, прелестната Джина Иванова и всички публицисти, помогнали с репортажи в медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР