Седмица след издадената заповед за временна забрана (от 12 до

...
Седмица след издадената заповед за временна забрана (от 12 до
Коментари Харесай

Забраната на ДНСК за автомобили по цялата крайбрежна алея във Варна остана само на хартия

Седмица след издадената заповед за краткотрайна възбрана (от 12 до 23 юни) на придвижването на МПС по цялата Крайбрежната алея във Варна тя явно остава единствено на хартия.

Репортерска инспекция на Moreto.net в събора вечер, както в понеделник заран, демонстрира, че достъпът на коли до алеята не е спрян, няма и построен пропускателен пункт.

" За интервала на инспекцията (12 до 23 юни 2023 г.) се лимитира достъпът на моторни транспортни средства. Изключение се позволява единствено за колите със специфичен режим и колите, обслужващи публичните обекти по крайбрежната алея, показаха от районното министерство. ", се показва в публично известие на министерството на районното развиване и благоустройство.
Миналия вторник от ДНСК потвърдиха за Moreto.net, че възбраната важи за цялата алея, а освен за сектора от Рибарски плаж до Втора буна и че се работи по цялостното затваряне на Алеята, само че е нужно техническо време за реализирането. 6 дни по-късно резулатът е нулев, а след 4 дни интервалът на заповедта изтича.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР