Седмица преди вота - полицията е на крак. Акции се

...
Седмица преди вота - полицията е на крак. Акции се
Коментари Харесай

Седмица преди вота: Акции срещу купуването на гласове в страната

Седмица преди вота - полицията е на крайник. Акции се организират в разнообразни градове на страната, ориентирани против битовата престъпност и пазаруването на гласове. Общо 13 души са арестувани на територията на Бургаска област. В Пловдивско полиция и жандармерия нападнаха няколко махали в търсене на описи или събрани непознати персонални карти. Арестуван има и в Кюстендил. В ромската махала на Бургас двама души са арестувани по съмнение в лихварство и пазаруване на гласове. В домовете им са открити голям брой крадени движимости. Предполага се, че предметите са заложени от обществено слаби роми, които против опрощаване на заем са съветвани за кого да гласоподават.

Спецоперация на Министерство на вътрешните работи в Стамболийски Акцентът е подложен върху противопоставяне на нарушаванията в изборното законодателство Задържана е и група за похищение поради неуредени финансови взаимоотношения. " От тези 5 лица - две са арестувани на територията на Приморско, като при обиска на място в помещението, където са живеели, е открита и огромна сума пари. Уточнява се дали тази сума пари не е употребена и за пазаруването на избирателен избор ", съобщи Марин Димитров - шеф отдел „ Охранителна полиция " - ОД на МВР-Бургас. Парите, напъхани в сак, са близо 50 000 лв..

11 души за арестувани при огромна полицейска интервенция в Бургаско (СНИМКИ) Двама от тях са задържани в Приморско с огромна сума пари и опиати От рано сутринта полиция и жандармерия влязоха в няколко махали на Стамболийски, Кричим и Перущица. Обект на инспекциите - автоморги, автокъщи, хранилища за дървен материал, заложни къщи. Хора от махалата споделят, че досега нито един представител на партия не е пристигнал да ги пропагандира.

На основно място в една от махалите в Кюстендил е основан краткотраен пункт, който управлява влизащите и излизащите от квартала. " Имаме два обекта, които нямат позволение за осъществяване на комерсиална активност, като са формирани общо за двете районни ръководства 8 акта по отношение на нарушавания, открити в комерсиалните обекти. А в град Дупница е арестувано и едно лице ", заяви Васил Паргов, шеф на отдел „ Охранителна полиция " в ОДМВР-Кюстендил. Задържаният е търсен от Интерпол за опиати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР