Седмица преди старта на поредното си участие в квалификациите за

...
Седмица преди старта на поредното си участие в квалификациите за
Коментари Харесай

Испански нападател подсили "Лудогорец" за Шампионската лига

Седмица преди старта на следващото си присъединяване в квалификациите за Шампионската лига " Лудогорец " се укрепи с нов футболист. Това е испанският централен нападател Ихинио Марин (26 г.), притеглен от втородивизионния " Нумансия ".

Ръководството на българския първенец завърши договарянията с играча, който подписа персоналния си контракт и към този момент тренира с новите си съотборници в Разград. В момента " зелените " са в процедура по споразумяване на жълтата карта на Ихинио, тъй че той да е разполагаем на треньора Павел Върба за гостуването против черногорския " Будучност " (Подгорица) от I прелиминарен кръг на най-престижния евротурнир идния вторник или сряда (18/19 август).

С екипа на " Нумансия " през предишния сезон таранът има 38 мача и 10 гола в Сегунда дивисион. В кариерата си той е играл в още два нискоразредни тима в родината си - " Мурсия " и " Ла Оя " (Лорка), както и за Б отбора на елитния " Валядолид ". Официалното показване на Ихинио пред българските медии е планувано за четвъртък (13 август) в 12:00 ч. на с. " Хювефарма Арена " в Разград.

Той е третото лятно попълнение на първенците след Алекс Сантана от бразилския гранд " Ботафого " и Бернард Текпетей от " Шалке 04 ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР