Седмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет на

...
Седмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет на
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се събира на последното си заседание |

Седмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет на Българска социалистическа партия се събира на постоянно съвещание.

То ще бъде последното за мандата 2016-2020 година и е  насрочено за 11 ч. през днешния ден на „ Позитано “ 20, оповестява „ Фокус “.

През изминалия мандат Националният съвет на Българска социалистическа партия е провел 50 съвещания. Този Пленум е работил с 14 съвета и 4 комисии. За отчетния интервал работните органи изготвиха 13 политически позиции и 2 декларации, които са признати от Националния съвет.

Заседанието ще стартира с доклад за активността на Централната комисия за осъществяване на вътрешнопартийния избор за ръководител на Българска социалистическа партия. Ще бъдат признати документите за празник на 50-и конгрес на социалистите, който ще се организира на 26-и септември тази година. Очаква се да бъде изработен и доклада на Националния съвет на Българска социалистическа партия, както и доклад на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

В дневният ред на съвещанието е доклада на депутатите и в европейският парламент. Очаква се Националният съвет да одобри и резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа.

Ще бъде разисквана и политическа декларация на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия за развиването на партията, както и целите на нейната политика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР