Седмица преди православния Великден няма нито един час без руски

...
Седмица преди православния Великден няма нито един час без руски
Коментари Харесай

Зеленски: Няма нито ден и час без руски убийства и терор. Преди Великден

Седмица преди православния Великден няма " нито един час без съветски убийства и гнет ". Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски в обичайното си вечерно видеообръщение.

" Това е страна на злото и тя ще загуби. Да победим е наш дълг към човечеството. И ние ще победим! ", съобщи украинският президент.

Той сервира съболезнованията си на околните на цивилните, убити при съветските ракетни удари в източния град Славянск през вчерашния ден, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

По последни данни на управляващите 9 цивилни, измежду които двегодишно дете, са били убити, а 21 - ранени, заяви Ройтерс.

Губернаторът на Донецка област Павло Кириленко сподели, че в Славянск са паднали седем ракети С-300.

Този град и намиращият се наоколо Краматорск, административният център на следената от Киев част от Донецка област, се намират на петдесетина километра от Бахмут. Русия от месеци се пробва да превземе този украински град, който се трансформира в сцена на най-кръвопролитните сражения от началото на войната преди повече от една година.

По оценки на английското военно разузнаване украинските бранители към момента удържат западната част от Бахмут, само че регионът е бил подложен през последните 48 часа на " извънредно тежък съветски артилерийски обстрел ", отбелязва ДПА.

Not a single hour of this week before Orthodox Easter passed without???????? murders and terror. This is an evil state, and it will lose. To win is our duty to humanity as such. And we will win! The longer-range Ukrainian strikes are, the sooner Russian atrocities will end.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР