Седмица преди парламентарния вот в Италия на 25 септември, за

...
Седмица преди парламентарния вот в Италия на 25 септември, за
Коментари Харесай

Специални намаления в Италия преди изборите

Седмица преди парламентарния избор в Италия на 25 септември, за улеснение на гласоподавателите в страната и чужбина, има специфични понижения в публичния превоз. Отстъпките целят да се спомага на жителите в напредването до селището, в което имат адресна регистрация, с цел да гласоподават. Изисква се изборна карта - документ, който разрешава да се упражни правото на глас по време на избори и референдум. Издава се от общината по местоживеене и важи за 18 гласувания.
Националната самолетна компания ИТА има специфична интернет страница за закупуване на билети поради вота. За вътрешните полети понижението е 50%, за Европа, Северна Африка и Близкия изток - 40%, а за междуконтиненталните полети - 25%. При качване на борда ще се изисква изборната карта.
В железопътния превоз отстъпките са от 60% и 70%, а билетът за отиване и връщане важи до 20 дни с датата за избор сред тях. На фериботите цената е с 60% по-ниска.
За живеещите в чужбина пет дни преди гласуването и пет дни след него прекосяването по автомагистралите ще е гратис. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР