Седмица преди Новолунието в знака Риби на 13 март. Всяка

...
Седмица преди Новолунието в знака Риби на 13 март. Всяка
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 март

Седмица преди Новолунието в знака Риби на 13 март. Всяка последна седмица преди Новолунието, което отваря нови благоприятни условия и път за деяние е тип подготовка за него. Подходящи  са интензивности, свързани с довършителни действия, планове, почистване и освобождение от всичко, което е ненужно, с цел да се направи място за новото. След множеството ограничавания и компликации, които бяха спънка за  ефикасни дейности, след 13 март се отварят чудесни благоприятни условия за слагане начало на сполучлив старт в една или друга активност. Тези, които към момента не са подготвени със своите решения, могат да изчакат прекосяването на слънцето във водещия и лидерски знак Овен,след 20-ти март.

Новолунието в Риби ще усили значимостта на духовните тематики, свързани със саможертвата, безусловната обич, състраданието и милосърдието, прошката. Активират се процеси от минали интервали. При неспособност човек да прояви тези високи качества на характера се задействат заблудите, хаоса, лъжите, операцията, обидата, а това води до страдалчество и недоумение. Ще се задействат въпроси, комуникиращи с една безконечна тематика - баланс сред материалното  и духовното в живота ни.

Седмица, в която обществената интензивност ще пораства. Водещи ще бъдат въпросите за финансовото положение и сигурността. Благоприятни събития или благоприятни условия, които внасят позитивно въздействие в живота ви демонстрират, че сте избрали вярната посока. С прекосяването на планетата на дейностите и интензивността в знака Близнаци, в продължение на към два месеца връзката, информацията, общуването, придвижването, шерването сред хората ще бъдат водещи. Активират се дейностите свързани с превоз, търговия, обслужване.

ОВЕН

 През тази седмица интензивността ви ще бъде ориентирана главно към вашата съществена активност и кариера, взаимоотношение в групи и организации, само че и нужда от довършителни действия. Вече сте създали първите стъпки, в този момент се нуждаете от реализиране на непоклатимост, структуриране, връзка и  преосмисляне. Избягвайте прибързани решения, само че в случай че към момента не съумявате да се контролирате, събитията ще ви накарат да поемете отговорност към недомислени дейности. Увеличава се наклонността за спорове на работното ви място. Канализирайте силата си към това, което желаете да постигнете, избягвайте спорове с вашите шефове и престижи. Възможно е задания от предишното да се задействат с нова мощ. Бъдете дейни в посока взаимоотношение с другите, уловете новите благоприятни условия. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат потребни.

ТЕЛЕЦ

 За някои от вас напрежението и динамичността, подбудени от работното ви всекидневие от предходният месец последователно ще утихнат. През целия месец март дейна и водеща ще бъде тематиката, обвързвана с вашите  финанси. Уверете се, че разноските не надвишават приходите. Може да се наложи да плащате неотложни отговорности или да зародят повече непредвидени  разходи. Активирайте се в посока непоклатимост и възстановяване на финансовото ви състояние. Увеличава се опцията от нови оферти и хрумвания, посредством които ще можете да въздействате на паричните си потоци, само че бъдете нащрек, че няма да липсват оферти, които наподобяват примамливи, само че в действителност са машинация. Не давайте пари назаем на другари и родственици. Най-вероятно няма да ви ги върнат. Възможна е смяна на средата и приятелския ви кръг. Бъдете деликатни в връзките си с вашите другари, в случай че имате нарушени взаимоотношения можете да положите старания и да ги възстановите. Нуждаете се от отдих и уединение след дългия интервал на битка и безсилие.

БЛИЗНАЦИ

Бързина, динамичност, самодейност! В продължение на съвсем два месеца, от 4 март до 24 април, планетата на действието, силата и пробивността Марс е във вашия знак. В допълнение към този факт от предходната година и до края на тази, вие сте водачите, заради обстоятелството, че Северният Лунен възелу обвързван с посоката на деяние е в Близнаци. Тези два фактора ви трансформират в този миг в водачи. Сега е времето, когато в оптималната степен можете да употребявате знанията си, информацията, контактите си и всичко, което сте вие самите (в най-хубавата ви страна), с цел да постигнете освен това, което желаете, само че и да въздействате в избора на посока и при другите. Активирайте се в посока осъществяване на задачите, които обмисляте отдавна. За някои се отварят прелестни благоприятни условия за образования, пътувания в чужбина, разширение на границите на съществуващата активност. На работното ви място е належащо в оптималната степен да бъдете бдителни. Съществува наклонност за изменничество от страна на приближен човек или интриги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР