Седмица преди големия сблъсък с американеца Дешон Уебстър в Пловдив,

...
Седмица преди големия сблъсък с американеца Дешон Уебстър в Пловдив,
Коментари Харесай

Тервел Пулев тренира деца в Пловдив, ще изкачват Альоша

Седмица преди огромния конфликт с американеца Дешон Уебстър в Пловдив, Тервел Пулев провежда на следващия ден на Бунарджика " Ден на дребните първенци ". Поканени са всички деца, без значение от пол и възраст, които ще научат от професионалния боксьор първите стъпки в спорта.
Срещата е в събота, 11 часа на новооткритата детска площадка до фонтаните с мечката на Бунарджика, добре пристигнали на тренировката са и родителите, които също могат да се включат. Освен Тервел Пулев, в благотворителната самодейност ще вземат участие Джоана Нуамеруе- европейска шампионка по кикбокс и една от перлите в короната на боксовата церемония вечер на 14-ти декември в зала Колодрума. Джоана нашумя около присъединяване си в шоуто „ България търси гений “ и кастинга за танцьори „ Магаданс – стани една от нас “.
Друга изненада за дребните ще е великанът Игор Шевадзутский , повторен първенец на Украйна, с редица победи и в аматьорския бокс на Грузия, там ще е и Патрик Майлата- седемкратен първенец на Нова Зеландия и сребърен медалист от Commonwealth Games. Децата ще могат да се срещнат и да се учат и от българските треньори Михаил Таков- някогашен капитан на националния тим по бокс,осемкратен първенец на България, персонален треньор сега на Тервел Пулев и пръв треньор на него и брат му Кубрат Пулев още в детските им години. Друг прочут треньор, който ще бъде на Бунарджика, е Александър Христов- олимпийски първенец от летните игри в Сеул през 1988, международен първенец от Тампере през 1993-та, притежател на Световната купа от Бангкок от 1994 и повторен европейски първенец. Негово изобретение е звездата ни в женския спорт Станимира Петрова. Там ще бъде и Красимир Гергинов, създател на един от най- старите клубове по бойни спортове в България ABC FIGHT CLUB, Стефан Панайотов и Емил Митков- двама млади и амбициозни треньори от боксов клуб " Юнайтед " към пловдивското спортно учебно заведение.
Програмата на утрешното събитие включва загрявка, леки подготвителни извършения и пердах с лапи в 11.15 на детската площадка до фонтаните, следва лек крос до паметника на Альоша, след което ще има междинна подготовка на върха на хълма. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР